Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

nie staram się. Staram się NIE jeść. Czyli jem śnaidanie, obiad jak wytrzymam (obiad dziś oznaczał pół pudełka surówki i kawałek indyka), zwykle po 12, potem coś tam w domu ale to coś tam to bywają 2 śledzie albo kawałek kiełbasy albo sera i potem już jakiś grejfrut czy ananas i szlus. Jak się uda...

Śledzi nie lubię, nie ruszę. Już wolę dorsza jakiegoś z grilla. Ja w sumie podobnie, ale zamiast kiełbasy (prawie od miesiąca nie jadłam) czy sera (to samo co z kiełbasą) to jakieś papryki, sałaty, pomidory...

Jak mam ochotę na słodkie to dwa plastry świeżego ananasa zjadam.

Soki też piję, czasem na śniadanie pozwalam sobie na dwie małe kromki chleba, przecież temu domowemu trudno się oprzeć.

A chudniesz czy po prostu utrzymujesz tamtą wagę?

chudnę powolutku. Ale dziś nie wytrzymałam i w pracy kupiłam bułę z szynką :( szlak by to...

Dziś znowu miałam pacjentkę, która "czuje się osłabiona" :) Ja też się poczułam ;)

Ja się czuję zakręcona. :lol2: ;)

Wyniki ogólne mam dobre, nasza "biała śmierć" wysłał mnie do neurologa.

Mówi, że czekania co najmniej miesiąc, ale nie ma nic pilnego, wiec zaleca cierpliwość. :yes:

ale to trzeba mieć jakiś talent.

np komuś płacili żeby NIE śpiewał. Co można robić, żeby płacili za nierobienie? Innymi słowy szukam u siebie talentu. Jak znajdę, to się podzielę :)

No mnie to by na pewno mogli płacić za nieśpiewanie! Jeżeli bym się postarała, to za niegotowanie też. A za niepieczenie to już na pewno. Za nietańczenie, niegranie na instrumentach i nienaprawianie samochodów też. Jakby tak się zastanowić, to dużo można znaleźć.

to będzie moje motto życiowe :lol:

:)

No mnie to by na pewno mogli płacić za nieśpiewanie! Jeżeli bym się postarała, to za niegotowanie też. A za niepieczenie to już na pewno. Za nietańczenie, niegranie na instrumentach i nienaprawianie samochodów też. Jakby tak się zastanowić, to dużo można znaleźć.

Tiiiaaa ... wszystko okey, mam to samo ale jedno mnie z lekka frapuje .... zaje...ta konkurencja:yes:

No mnie to by na pewno mogli płacić za nieśpiewanie!

cos sobie dziś mruczałam pod nosem, na co moje młode - mamusiu kochasz mnie, ja - pewnie, on - to przestań śpiewać

Tez bym mogła zarabiać na nieśpiewaniu :lol:

Ewa, czemu zabrali ??

Słyszałam, że rezydentów ma być mniej, ale studentów też?

A nie, rektor znalazł miejsce, gdzie ich taniej kształcą, niż u nas. Ja nie jestem pracownikiem UMedu, tylko oddzielneigo niezaleznego instytutu. Wynajmowali nas ale nie byliśmy konkurencyjni :lol2:

A nie, rektor znalazł miejsce, gdzie ich taniej kształcą, niż u nas. Ja nie jestem pracownikiem UMedu, tylko oddzielneigo niezaleznego instytutu. Wynajmowali nas ale nie byliśmy konkurencyjni :lol2:

a bo trza za darmo to robic, przecież lekarz, to powołanie :lol:

nie będzie kosztów leczenia dopóki nie bedzie procedur. Nawet jak są, to nie są wiążące, bo nie ma ustawy. Ponieważ każdy leczy jak chce, to nie można policzyc, za ile powinien leczyc.

Malka, mówi się o powołaniu do leczenia ale do licha, nikt dotychczas nie mówił o powołaniu do uczenia. Za dużo powołań mamy. Dlaczego nie można miećpowołania do bycia hydraulikiem?

tam miała być ta emotikona :lol2:

Mozna, znam jedną kobietę , która twierdzi,że jest panią do sprzątania z powołania :) i faktycznie, coś w tym jest, bo jest mistrzynia świata w tym co robi