TAR 12.02.2017 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 no i super, lustro miodzio, takie lekko zlozone nawet lepiej sie prezentuje, musialabym zobaczyc calosc jak wyglada to i kinkiet sie dobierze, jeszcze jestem na biezaco z lampami , to chyba najdluzej walkowany temat u mnie z wielka pomoca wusi. kafli tak nie wybieralam jak lampy. kinkiet bialy czy w kolorze ram lustrzanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2017 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 No właśnie chyba czarny, będzie jakiś komplet, bo na razie jest od sasa do lasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2017 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Lustro piękne! A resztę ocenię, kiedy zdjęcia zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Lustro nadal NIE wisi, a na środku stoją stare szafeczki. Za to myślę nad lampami i sama siebie nie poznaję. Ja kocham wszelkie zawijasy, błyskotki, glamur a tu mi w oko wpadają same lampy "industrialne". Gust mi się zmienia? Dla pamięci i do wyboru wkleję kandydatów: oto faworytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dlaczego ten obrazek taki wielki???? To faworyt nr 2 znowu olbrzym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2017 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 (edytowane) Jeszcze taki i taki i ewentualnie Edytowane 15 Lutego 2017 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2017 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Dlaczego ten obrazek taki wielki???? To faworyt nr 2 znowu olbrzym dokladnie tego mialam ci zaproponowac fajna ta lampa, widzialam na zywo, kilka firm ma te i podobne, a ceny roznia sie mocno. chyba u novodworskiego było najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Jeszcze taki i taki te na zywo widzialam, ciulowa jest, za blisko sciany jest montaz, za plaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.02.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ta harmonijkowa byłaby bardzo dobra, ale ma jedną wadę - mocowanie do ściany płaskie i wąskie. A my tam mamy pod starą lampką wychapany korek, mąż się nie popisał. I nie mam, żeby dokleić. Ta pierwsza faworytka ma duże okrągłe mocowanie, przykryje łatwo dziurę. A też podoba mi się bardzo, może nawet bardziej. Jeszcze myślimy. Lustro powoli się wiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Jak dla mnie to ta pierwsza. Gusta się zmieniają... ja np. kiedyś nie znosiłam koloru różowego, teraz mi nie przeszkadza i mam kilka rzeczy różowych... ale jeden odcień jest nadal niedopuszczalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2017 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Eeee ja bym zaklajstrowala dziurwe i wziela harmonijkowy jednak. Ma zalete, jest ruchomy i mozna odpowiedniejszy kat padania swiatla sobie dobrac. Mam lampe stojaca harmonijke i jest super. Ruchomosci pozadane w kazda strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Rodzina komisyjnie wybrała nr 1. Ona też jest ruchoma. Mam nadzieję. Bo będzie wisieć z boku a nie symetrycznie na środku. W łązience mam teraz 2 komplety szafek i nie mam jak się ruszyć. Musimy cos zrobić z tym starym słupkiem i szklanym stoliczkiem. Ale co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2017 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 wystaw na olx nawet za grosze ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.02.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 A jeżeli nie masz cierpliwości do czekania na chętnych, to zaproponuj w mopsie. Na OLX sprzedaliśmy łóżeczko dziecięce dość szybko, ale narty biegowe wiszą tam już ze trzy tygodnie. Dużo mebli z mieszkania dziadków oddaliśmy dzięki ogłoszeniu przy kościele. Większość wziął pustelnik, który załadował ze znajomym szafę trzydrzwiową na dach malucha (znajomego, bo pustelnik ma tylko sandały na zimę, latem chodzi boso). Odbyli kilka kursów, dwuosobowe łoże też maluch przewiózł. Lodówkę i pralkę (obie na chodzie, ale wymieniliśmy na nowsze modele) zgłosiłam do mopsu i ludzie wzięli. Mnie się też bardziej podoba pierwsza. Też z powodu sposobu mocowania, Jakoś ta wąska listwa nie budzi zaufania, zwłaszcza przy ruchomej lampie. Już widzę wyłażące z wyrobionych dziur wkręty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.02.2017 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Pierwsza już została zamówiona. Szarpnęłam się "za pobraniem" bo zwykle krócej idzie, choć drożej kosztuje Szafka pojechała do ojca, może uda się go namówić na wymianę rozpadającej się szafki w jego łazience, która oczywiści jest "bardzo dobra", tylko drzwi odpadły. Jak mama żyła, to go zmuszała do jakiś działań estetycznych, teraz zostałam sama na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2017 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Tez mi ta pierwsza pasi! I nie wierzę w to, co piszę... Świetne to lustro!!!! A tak w ogóle, to dzięki Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2017 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 To pod jego nieobecność zmień, postawisz Go przed faktem dokonanym... Porażony/uszkodzony nerw strzałkowy da się "naprawić" bez igieł, skalpela i bólu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2017 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Arni, porażenie porażeniu nierówne. Jeżeli takie całkowite, po przecięciu na przykład, z opadająca stopą i innymi atrakcjami, to małe szanse. Raczej są różne wkładki podtrzymujące stopę, o ile pamiętam. Ale takie świeże i niecałkowite to może wydobrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2017 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ooo to musi wydobrzeć... i tego będę się trzymała... Mam jakby trzy małe palce zdrętwiałe, tylko , ale nie całe.... od góry.. Masować? jakaś maść? Zastrzyków nie chcę bo się boję jakniewiem co... Idę na kontrolę dopiero 3 marca i zdjęcie szwów... ale już wiem, że uszkodził lekarz.... Jak zawsze/niestety Google stawia dobre diagnozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2017 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ewa a co dolega Twojej pralce, że chcesz ją zamordować? Te nowe wcale dobre nie są... no chyba, że masz starą wiatkę.. to należałoby ją wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts