TAR 11.04.2017 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Ewa moja mama wysiewa wszystko po swietach, nawet marchewke, teraz w szklarni ma tylko pietruszke, koper, rzodkiewke i salaty. reszta czeka na po swietach. i tez urosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 podziekowania za konwalie, dotarly i to zywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2017 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Cieszę się, szczególnie, że żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 nie wiem co jest ale od paru dni o dwudziestej z minutami odplywam i budze sie po 23 na kapiel i prosto do lozka. wmawiaja mi przesilenie a ponoc nie ma czegos takiego konwalie zadolowane jutro posadze, bo dzis pan reha przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.04.2017 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 nie wiem, czy jest czy nie ma, ale ja też mam teraz ochotę głównie jeść i spać.Wiem, że wieczorem powinnam popracować, ale nie mam siły nawet na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Do d..... taka robota. W nocy był mróz!!! Normalny przymrozek! Magnolia ma zdechłe kwiatki, dobrze, że tylko na górze. Pomidory pod folią padły, mimo, że je osłoniłam dodatkowo włókniną. Drobnica w rodzaju rzodkiewek czy koperku rośnie sobie dalej, ale pomidorki, niestety, wiszą smętnie. Co za parszywa pogoda!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Ty już masz wsadzone pomidory?????? Około 15 maja sadzi się pomidory do gruntu pod folią można wcześniej, ale w sumie niewiele... Mokre pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Ściśle mówią MIAŁAM wsadzone pomidory. Były, nie ma Wiem, ze za wcześnie, ryzyk fizyk i nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Pomidorów współczuję serdecznie. U nas był tylko delikatny przymrozek a i tak tulipany łepki pospuszczały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 U nas na piątkową noc zapowiadają przymrozek. Boję się o tulipany i insze kwitnące. Magnolia ma mnóstwo pąków i nie spieszy się z ich otwieraniem.. Coś czuję, że owoców to w tym roku nie będzie za dużo - drzewa kwitną, a zapylacze się zabunkrowały i siedzą w ciepełku zamiast zapylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.04.2017 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Magnolia już się zmroziła i zbrązowiała. Czereśni też raczej nie będzie, dziś w nocy ma być mróz a te głupie kwitną. Co za pogoda! A raczej niepogoda. Powiedziałabym - naukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 wspolczuje wam, u mnie jest tak opozniona wegatecja ze te przymrozki zaszkodzily jedynie ostrozkom, ktorym zwarzyly sie liscie i magnoli ktora konczyla kwitnienie reszta nawet nie zaczela. jablonie i grusza maja mikre listki, truskawki trzymaja sie dzielnie, nawet listki ogrodowej hortki sa zielone. od jutra temp. maja isc w gore. choc przyznaje, ze u nas nie bylo takiego pogromu jak na poludniu. w weekend bede wysiewac warzywa, najwyzsza pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2017 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 O, to ja mogę siać buraczki? Bo mam w planie. W moim tunelu na razie tylko pomidory padły, reszta jakoś ciągnie a nawet rośnie. Cóż, pomidory dosadzę. A czereśnie na razie jeszcze są i kwitną, może jakoś przetrwają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 ja planuje siac buraczki, rzodkiewki, fasolke, pietruszke, koper, marchew i rukole. z ogorkami poczekam do majowego weekendu. pomidory kupie flance na targach w maju, bedzie pewnosc ze cos z nich wyrosnie. posadzilam juz cebule szalotke, choc na nasze zuzycie wystarczy moze na miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.04.2017 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 U nas mrozu jeszcze nie było, ale czereśni się też nie spodziewam, chyba że zacznę z pędzelkiem je zapylać. Dzisiaj w nocy ponoć będzie przymrozek do -2 stopni (mam nadzieję, że liczy się rzeczywista, a nie odczuwalna temperatura..), a w dzień ma być aż 9! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.04.2017 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 dzis rano bylo +8 tyle ze pochmurno. ale jakies wiatry mega zapowiadaja i tem. 10-12 st. mrozow na razie sie nie spodziewam. na majowy sa zapoweidzi slonca i +14-15. byloby fajnie, bo malki i wusiaki do nas zjezdzaja, bysmy ochrzcili taras i zabudowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.04.2017 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Też bym chciała ładnej pogody na majówkę, bo dziecka znowu będą rekonstruowały, a później wybieramy się do Opola i Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.04.2017 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 O! pędzelkiem ja chyba też będę. Nigdzie na razie nie jadę, ale wolę jednak ciepło. Dziś taka pizgawa była, niby słońce ale tylko niby. W końcu odwiedziłam ojca a potem poszłam do marketu i przymierzyłam 30 par spodni. Żadne mnie nie powaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 30 par Szacun, Kochana! A przyszłam...taka jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2017 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 To chyba dobrze, że Cię nie powaliły. Jednak 30 par spodni to straszna siła jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts