EZS 01.03.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 za darmo? No bo jak ma powołanie, to musi, chce czy nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 według wielu powinna, nie? Ale wiesz...lekarz powinien uczyć za darmo i to najlepiej po godzinach pracy a i tak by się jeszcze niezadowoleni znaleźli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Przyszłam zameldować, że po utracie betasercu nie jest jakoś tragicznie, lekka niestabilność - może powtórzę wieczorem ten manewr, co to tłumaczyłaś. Dziękuję, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Przyszłam się zameldować żeby nie było, że mnie nie było na zajęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Tu jakieś zajęcia prowadzą? Gdzie lista? Kogo wpisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wirtualna przychodnia chwilowo nieczynna, ostatnia pacjentka dokumentnie wyczerpała dochtórkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 a nie, jestem. Ale w Ustroniu. Wczoraj musiałam dojechać, dziś mam konferencję a wieczorem impreza, więc jestem wybrakowana Na dodatek jutro muszę wrócić! A samochodem przyjechałam więc mam przeżycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ewa, no to miłej imprezy, a jak konferencja nudna, to zdrzemnij się i nabierz sił na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Gorzej, jeżeli sama wykłada! Drzemka byłaby niewskazana w takiej sytuacji.Miłej imprezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 sama wykładam, mam nadzieję, że nie nudnie wykład odbyty, impreza nuudna więc sobie poszłam. Nawet alkoholu nie mogłam, bo jutro prowadzę z rana. Kurcze, ja to mam pecha, mieszkam w hotelu spa a nawet na basen niemogę z przyczyn ... hm fizjologicznych. Że też akurat musiało mi się tak złożyć. A tu sauny i inne szykany i to w cenie pokoju. Takie marnotrawstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Z rozpaczy bym się upiła drinkami bezalkoholowymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kurczę, to rzeczywiście pechoza paskudna. Ale jesteś znakomitym fachowcem, więc jeszcze nieraz Ci się trafi taki wykład fajny, nadrobisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dojechałam do domu. Uf. DPSia, takie spa to rzadko się trafia A co do fachowości, to żeby towarzystwo wzajemnej adoracji ją raczyło zauważyć, to wiele jeszcze czasu minie. teraz byłam w zastępstwie, tak to bywa w nauce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Nie martw się, kiedyś się dopchasz i tam... Ja bardzo w to wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) rozwalają mi się pwoli fotele w salonie. Badziewie kupione w Iysku na szybko, bo nic nie było. Niestety przez 4 lata pozarywały się a pseudo-dkóra popekała! Szukam następców. I nie wiem, dlaczego ale przy całym naszym spokojnym i staroświeckim wnętrzu mam ochotę na coś zupełnie innego! Wkleję faworytów, może.. choć te ceny!!!! LOUNGE CHAIR cena oryginału 25tyś , mnie zadowoli podróba za 2,5-3 tyś. To jest mój bezsprzeczny faworyt. FOTEL PROGETTI - GIORGETTI ten tylko 7300 po przecenie z 14 tyś. Swan Chair - podróba "inspirowana" za jedyne 1600 zł najbardziej normalny jest ten, ale podchoddzę bez entuzjazmu no i skromny z ikei za marne 1600 biorąc pod uwagę, że reszte mebli mam dość staroświeckich i białych, to te czarne fotele jakoś dziwnie mi pasują. Ale nie wiem, dlaczego, tylko czarne mi podchodzą. Położę białą skórkę, na białą sofę czarną poduszkę a reszta zostaje w brązie... Kasa, kasa Pewnie będzie ten z ikei, bo można na raty brać, a muszę mieć dwa. No i jakość mają nie złą. Kupię podróbę tego Lounge a okaże się z badziewia zrobiona i rozwali mi się zaraz... na orginał nie mam szans, wolałabym już samochód zmienić Edytowane 4 Marca 2012 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ikoeowski dla mnie za twardy, ale longue nawet w wersji inspirowanej jest miodzioooo...kiedys sobie taki kupię i podłączę pod 220 V ,co by nikt dupska na nim nie sadzał aaaa i swan jest megawygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No to ja zdecydowanie bardziej konserwatywna w temacie.Dla mnie tylko fotele z normalnymi nóżkami, biurowych metalowych "kurzych nóżek" nie trawię. Kupiłabym wiuęc ten drugi albo ten przedostatni model - piękne oba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 06.03.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 witaj EZS i pozostali dopiero dziś trafiłam do twojego dziennika i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem tempa prac, ostatnio pisałaś że wrzucisz zdjęcia kuchni ja jestem osobiście jej ciekawa, bo kątem oka zza kominka dojrzałam fronty, które mi się osobiście bardzo podobają i do tego jasny blat, czyli coś co ja chcę ale nie mogę przekonać mojej drugiej połowy więc proszę cię o te fotki jeśli nie chcesz wrzucać do dziennika proszę wyślij mi na priv., bo jak wyczytałam w dzienniku pisałaś o kosztach kuchni ... co do foteli to żaden w moim stylu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A, dzień dobry Nie wkleiłam zdjęc kuchni????? A byłam pewna, że tak! Wkleję wieczorem. Co do foteli, mąż nie zaakceptował żadnego stwierdził, ze dokupi taki iskowy i zrobi z dwóch starych i jednego nowego dwa nowe! Po moim trupie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A stwierdził, ze dokupi taki iskowy i zrobi z dwóch starych i jednego nowego dwa nowe! Po moim trupie.... a tylko z fotelami tak potrafi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts