braza 06.03.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a tylko z fotelami tak potrafi ? Jakby tak jeszcze samochody umiał w ten sposób ..... Malka, ten Swan naprawdę taki wygodny, bo mi on na to nie wygląda ... A ten Lounge ... no bajka, ale cena powala totalnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ot i wybrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Hmmm, fotel rzecz tak osobista, że nie śmiem doradzać...A hasło "ja ci to zrobię" wywołuje u mnie dziiiiiwne uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Malka, ten Swan naprawdę taki wygodny, bo mi on na to nie wygląda ... A ten Lounge ... no bajka, ale cena powala totalnie!!!! wiesz co, teraz to ja juz nie jestem pewna czy to był swan, czy egg ale moja d...była zadowolona chyba jednak egg, bo głowa mi nie dyndała, a ja raczej z tych co to zawieszenie maja wysoko ...no i mi się nomenklatura samochodowa wdarła mimochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Agduś, u mnie też wywołuje. Szczególnie po wstępie "jak będę miał trochę czasu" Najgorsze jest to, że mając takie problemy ze zmianą czegokolwiek muszę kupić te ch.. fotele trwałe, bo inaczej za kilka lat będę przerabiać temat od nowa. A nie wiem, jak w dzisiejszych czasach można kupić coś solidnego... Już o ikei usłuszałam, że skóra cieniutka i badziewna i szybko się przetrze. Mąż pracuje w skórzastym przemyśle i sadzi, że się zna Gdzie, gdzie są trwałe, ładne fotele w przystępnych cenach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 A Gdzie, gdzie są trwałe, ładne fotele w przystępnych cenach??? Takie rzeczy, to tylko w Erze... Albo w Czaczu? Nie wiem, nie szukałam tam foteli. Jakieś były, ale jakiej jakości i w jakich cenach, nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 W mojej klamociarni w Żarach są, możecie przyjeżdżać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 zrób zdjęcia Może wyślą nam UPSem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ba - tam jest tak, że towar raczej nie poczeka, jak dziś nie kupisz, to może jutro nie być. UPS...? Nie wiem, czy w ogóle wiedzą, co to jest... Jedyna opcja to - my kupujemy, Wy od nas odbieracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Czy mnie się wydaje, czy autostrada Łódź - Poznań już istnieje? Taż do Czacza macie rzut beretem po autostradzie! Tyle, że nie ma gwarancji, że coś znajdziesz... Ryzyk-fizyk. My mamy przerąbane, bo do Poznania trzeba się tłuc takimi drogami, że lepiej nie mówić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ewa, obawiam się, że nie pozostaje Ci nic innego jak wsiąść w autko i pojeździć po okolicznych sklepach meblowych ... Ikea ma też dobre tapicerowane meble ... te Twoje muszą być w skórze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Autostrada chyba istnieje... Ale jechać po niej z przyczepą? Przecież takie fotele mają sporą objętość, do osobowego nie wlezą. W okolicznych sklepach meblowych jest badziew. Na oko miłe ale już na dotyk nie bardzo. Ikeę ja chciałam, ale mąż się zraził, bylismy w niedzielę po kosze do szafki i nie dość, że tam trzeba obleżć cały sklep żeby coś znależć to jeszcze my musieliśmy oblecieć dwa razy, bo się okazało, że relingi, które miały być w magazynie, były na górze a w sumie nie było ich wcale. Mąż się tak zraził, że szybko go do ikei nie przekonam, wszystko stamtąd jest teraz bee, niezależnie od stanu faktycznego. Meble u nas chyba jednak muszą być ze skóry, bo tapicerowane musiałabym prać co miesąc, nie wiem, dlaczego wszystko tak się brudzi koszmarnie w naszym domu... Pat. DPSia na wszelki wypadek porób zdjęcia, może zanęcisz małża mojego.... ?? A, wkleiłam kuchnię do dziennika, choć nie wiem, czy jest się czym chwalić. Jeszcze bez KitchenAida A swoją drogą do wyrobu chleba tem mikser się kompletnie nie nadaje. Muszę to przyznać z dużą goryczą i niesmakiem. Miał głównie do tego służyć, a tu zonk. Lepszy chleb jest łyżką wyrobiony w misce. Przereklamowany sprzęt, tyle, że ładnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ewa, matkozcórką....Ty tak o swojej kuchni pisałaś, że ja się spodziewałam meblościanki Karwowskich, a tu całkiem przyjemne mebelki bardzo podoba mi się płyta na ścianie, jedyne co mi zgrzyta, to krzesełka,cała reszta jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Bardzo ładna płyta. Dla mnie za ciemna, ale abstrakcyjnie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A wiesz, Malka, że te krzesełka są z innej bajki to zobaczyłam dziś dopiero Przyjechały z nami z bloku, pasowały do stołu, stół też przyjechał. Pozbyłam się go rok temu, choć nie do końca, bo blat stanowi podstawę pod blat stolika szafkowego. A krzesełka jakoś zostały i nikomu nie przyszło do głowy, ze teraz pasują jak pięść do nosa Najgorsze jest to, ze żeby je wywalić, to muszę najpierw chyba dyplomatycznie je połamać, bo inaczej usłyszę od małżonka, że przecież dobre, to po co zmieniać.... No dobra, najpierw załatwię fotele a potem będę myślała o krzesełkach, wezwę dziecko do pomocy, ona ma naturalny talent do psucia Płyta jest wynikiem niechęci do kafelków. Sprawdza się dobrze, bo brudu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja jako zaprzysięgły zwolennik klimatów retro wolę kuchnie dużo bardziej tradycyjne, np. w stylu angielskim. Ale podoba mi się ściana Twojej roboty, ta z werniksem i bez gładzi. Ma w sobie to coś, fajna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja też wolę w stylu angielskim, ale jak mi robili kuchnię, to nie wiedziałam, że taki styl istnieje A poza tym mam trochę małą kuchnię. Ale zamysł jest taki, że jak się powyciera i zniszczy, to zmieniamy fronty na drewniane. Wreszcie ktoś docenił moją ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.03.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja w temacie foteli. U mnie jest wieeeeelki sklep meblowy i mają duży wybów, ale głowy nie dam, czy akurat coś interesującego będzie, bo z pół roku nie byłam. Będę w przyszłym tygodniu szukać sofki, to luknę. http://dek.pl/menu.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Podoba mi się ta kuchnia, naprawdę. Pomysł z płytą świetny, ciekawie wygląda zabudowa górna. Nie wiem, co Ty chcesz tam zmieniać ... chyba że masz już ją po prostu za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Co tutaj tak pusto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts