Agduś 17.10.2018 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Też zaglądam, kurz zdmuchuję i idę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.10.2018 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 no, cisza, bo byłam tym razem w Kamieniu Pomorskim. Wrzesień taki felerny, wszystkie konferencje na raz, jakby się poumawiali. A że ja działam na dwóch polach (neurootologia i rehabilitacja) to mi się te konferencje, na których być muszę, podwajają. A jeszcze powinnam być na dorocznym zjeździe medycyny pracy, ale już siły nie miałam. Zresztą akurat tam mnie nie chcą Za to w Kamieniu zachwyciłam się zwykłym sanatorium. I marzę, żeby tam wrócić już prywatnie na urlopik. Wręcz czas odliczam. Mają basen solankowy! Po tym basenie ten mój hotelowy jest nudny i mało pociągający. Planuję tam wyjazd na koniec stycznia. Akurat dziecko sesję mieć będzie, będzie miała chatę wolną i spokój od rodziców a my sobie w tej solance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.10.2018 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Jak miło mieszkać w łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.10.2018 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Gratulacje!!! Jeszcze sporo miast dało radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 A wiesz, że z Kamienia masz rzut beretem do mnie? Brawo Łódź U nas i w Kołobrzegu II tura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Niepołomice wolne! Szkoda, że Małopolska nie Ja się mogłam urodzić w Kamieniu Pomorskim. Moi rodzice mieszkali tam po studiach, ojciec pracował jako architekt w Uzdrowisku, a mama najpierw w domu kultury a później w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2018 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 No to nic dziwnego, że Ciebie tutaj nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.10.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Braza, dlatego właśnie chciałam cię odwiedzić, ale cię nie było Może się uda następnym razem, jeżeli się uda wyjechać. kamień sam w sobie to dziurzasty troche, choć przyznaję- nabyłam w nim najwygodniejsze spodnie świata. Ot tak, wyszłam w przerwie, bo mi się rajstopy popruły, weszłam do pierwszego sklepu i... wyszłam ze spodniami. W sumie w tym momencie przestałam potrzebować rajstop Zastanawiam się, jak kupić jeszcze jedną parę. taki sklepik nie ma działalności wysyłkowej, już miałam nawet pomysły, żeby przesłać kasę sprzedawczyni, ale... bo ja wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2018 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Jak masz paragon to może jest tam nr tel, (choć w to wątpię), ale jest adres i można napisać do niej albo dowiedzieć się o nr tel i zadzwonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2018 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 No wbijaj jak tylko się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.10.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Wiola, i jak z mężem?? Czekam na jakąś wiadomość. Do mnie może przyjechać, jak chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2018 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2018 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Teraz ja z miotełką do kurzu wpadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.12.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 A bo co tu gadać. Nerwowa się zrobiłam. I głodna. Usiłuję rzucić palenie. Nie, żeby całkiem, tak się nie da od razu, ale przeszłam na papierosa elektronicznego, tego iquosa czy jak mu tam. Nikt mnie nie uprzedził, że na nim są takie same spadki cukru, jakbym całkowicie rzuciła. No i teraz jak już zainwestowałam, to ciągnę dalej, ale podżeram krówki i tyję . Nie za bardzo, ale jednak. Dwa nałogi trudno rzucić jednocześnie. Z drugiej strony cieszę się, bo mi ten elektronik całkowicie wystarcza, nie mam ciągot do zwykłego papierosa. Jak próbowałam tych liquidów, to popalałm też zwykłe, aż w końcu stwierdziłam, że to nie ma sensu - paliłam jakby podwójnie. A teraz nie. Tylko tego cyfrowego Zobaczymy, jak będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.12.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ewa dzielna badz u mnie mija 5 rok od rzucenia. i nie zamierzam do smroda wracac:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2018 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Pogięło Cię?! Z kim ja będę dymka puszczać? Psia krew, sami porządni wokół mnie, to ludzie niech mnie ktoś przyyyyytuuuuliiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2018 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Pogięło Cię?! Z kim ja będę dymka puszczać? Psia krew, sami porządni wokół mnie, to ludzie niech mnie ktoś przyyyyytuuuuliiii! Spoko... ja palę bo lubię ale nie muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2018 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Spoko... ja palę bo lubię ale nie muszę...Ha HA HA, TEŻ TAK MÓWIŁAM. Mało tego, potrafię nie palić np przez 12 godzin lotu. Ale wiem, że rzucić całkiem nie potrafię. Braza nie martw się na zapas. Kup sobie elektronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2018 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Ale ja potrafię nie palić tygodniami... a na imprezie wypalić paczuszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2018 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Nie chcę elektronika! Jak mam sobie marnować płuca to "naturalnie". Od elektroniki oczy mi siadają więc musi być harmonia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts