braza 28.04.2019 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Przeczytałam i popadłam w zamyślenie.. JAK wyglądają dziwne rzeczy robione przez tulipany ??? Na pewno chcesz wiedzieć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.04.2019 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 No, zawsze byłam ciekawa świata Zimno Pada = mam urlop. Jak skończę urlop wróci pogoda. W sumie nie narzekam, mam bardzo dużo pracy na ten urlop. Ale niech mi da pogoda choć liście pozgrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.04.2019 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Zmieniają kolory i lokalizację. Znaczy zamieniają się miejscami. No chyba, że to przez tego Niemca na A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.05.2019 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Acha, masz wędrujące tulipany. Podobno to norma. Moje przeszły dobre 100m pod górkę, zakwitły po czym zawiesiły działalność. Ogarnęłam działkę i zyskałam to, że już mnie nie boli głowa. Przed weekendem miałam regularne napięciowe bóle głowy, prawdopodobnie już z przepracowania. Teraz zaczynam mieć wszystko w nosie, co zdążę, to zdążę, co nie to nie. Dlaczego ja pracuję cały wolny czas a moi pracownicy, doktoranci itp się byczą? Pensję mam tylko trochę wyższą albo i wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2019 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Moje siedzą w koszykach, więc im uniemożliwiłam wędrówki, za to w miejscu, gdzie sadziłam czerwone, mam żółte itp. Miej w nosie, to zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2019 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Dorastasz..."manie" w nosie to właśnie oznaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2019 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Pomidory już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.05.2019 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 Kwitną na razie. I rosną. Była u Agdusi dyskusja o dorastaniu dzieci, to muszę pochwalić moje dziecko. Pojechaliśmy z A na tydzień i została sama z chorym psem. Dzielnie wszystko ogarnęła, do psa przyjeżdżała z uczelni jak tylko miała "okienko" i ogólnie jest dorosła i odpowiedzialna. Może nawet za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2019 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 No tak...dzieci nam dorastają i co my kufa będziemy robić/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2019 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Jak to co? Podrzucać im psy oraz koty i jeździć po świecie! Do czasu, aż same będą miały swoje psy oraz koty i zaczną nam je podrzucać, żeby jeździć po świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2019 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Już kilka lat temu mówiłam, że Zu jest dorosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2019 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Ledwie zipię. Pies choruje, dziecko dostało atak kamieni (nerkowych) a ja próbuję wszystko ogarnąć, zajmować się ojcem, wydaniem książki i trzema pracami. Nawet nie mam kiedy gazety przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2019 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ojojojojoj! Nagle poczułam, że koniec roku szkolnego nawet w połączeniu z organizacją gminnego konkursu to mały pikuś. Od razu mi lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.06.2019 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Dla Zuzy zdrówka, pomizjaj psa, a dla Ciebie siły. Zaraz wszystko się unormuje i będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2019 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 O matko...więcej nie będę narzekać na nadmiar obowiązków, obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.06.2019 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 No, Zuza urodziła (kamień), pies jako się trzyma, podobno ciut lepiej. Tylko cierpi, bo już jej nie biorę przy rowerze. Za kazdym razem patrzy tęsknie, ale nie da rady, mogłaby nie wytrzymać. Tata też jakoś się trzyma mimo upałów. Ogólnie jakoś żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2019 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Na matkę chrzestną kamienia się nie piszę Zdrówka i wytrwałości w tych temperaturach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2019 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Dobrze, że Zuza urodziła i jest lepiej Dla Ciebie siły, dla Taty zdrówka A w wakacje gdzie jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2019 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 No właśnie, Gąski. Na moje oko od 15 lipca, ale to zależy trochę od takiego konkursu, który możemy wygrać. I wtedy sama nie wiem, kiedy, może nawet tydzień wcześniej? . Ale chyba ten 15 lipca jest aktualny. Mam nadzieje, że Gąski będą miały miejsce na duży namiot... Tam pewnie będzie zimno (Kołobrzeg) i zadupie, więc może nasze kochane 500+ nie pojadą w takie kiepskie miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2019 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Zimno to już nigdzie nie jest ale te pińcetplusy to teraz na Kanary jeżdżą Kawę mam, chleb zamrożę - można żyć, wbijaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts