Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic, Agduś pewnie mnie minie. Pojadę do Gąsek, mam nadzieję, że znajdę jakieś miejsce a potem się pomyśli. Na pewno Cię odwiedzę, ale jeszcze pogadamy, kiedy. A może by góra do MAhometa się pofatygowała? No, chyba, ze nie znajdę miejsca, to będę myśleć co dalej :)

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
No właśnie słychać tyle, że nie mam na nic czasu. Tata ma na nogach owrzodzenia, nie chce się goić. Żeby leczenie było skuteczne powinnam jeżdzić co 2 dni. A ja nie daję rady. Zuza dzielnie jeździ ale ona zrobi tyle, co ja jej powiem, sama z siebie nic nie wymyśli. No i tak się szarpię, powinnam być i tu i tam i w pracy. Poza tym finiszują moje dwie doktorantki a to też masa pracy takiej czysto organizacyjnej. Powinnam iść na szczękówkę i zrobić porządek z zębami ale nie mam kiedy. Wiecie, po raz pierwszy tęsknię do dentysty. Tam się położę i nic nie będę musiała!

• 2 weeks później...
Napiszę u mnie co zaczęłam u Agdusi. Psina sąsiadów została na razie przejęta przez fundację, która pomaga zwierzętom skrzywdzonym przez człowieka. Mają ją trochę zsocjalizować przed adopcją, bo na teraz trudno by było znaleźć kogoś, kto by dał radę. Mam nadzieję, że będzie dobrze....

Całe szczęście, że się nią fachowo zajmą. To najlepsze wyjście, bo gdyby ją wziął ktoś, kto nie umie postępować z takim psem, to nawet najlepsze chęci mogłyby nie wystarczyć.

Czasem myślę o adopcji psa, ale zawsze przychodzi myśl, jak przeżyłyby to nasze koty, zwłaszcza Carmen, która jest bardzo nieśmiała, kiedy jest w domu ktoś obcy, to się chowa, a ma już swoje lata i nie chciałabym jej na stres narażać. No i musiałabym jakoś namówić Andrzeja na poranne spacery z psem.

• 2 weeks później...