Agduś 24.06.2019 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 No to nawet by była szansa na spotkanie w Brazoczysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2019 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 No Ewa, teraz to już wyjścia nie masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.06.2019 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Wstępnie będę od niedzieli najbliższej do 16 lipca albo coś koło tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2019 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Ale Wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2019 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 No i co Ty na to, Ewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2019 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Nic, Agduś pewnie mnie minie. Pojadę do Gąsek, mam nadzieję, że znajdę jakieś miejsce a potem się pomyśli. Na pewno Cię odwiedzę, ale jeszcze pogadamy, kiedy. A może by góra do MAhometa się pofatygowała? No, chyba, ze nie znajdę miejsca, to będę myśleć co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2019 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 Góra i owszem, chętnie, tylko nie ma jak, bo jej prowadzić nie wolno:cool: Wbijaj tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2019 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2019 Za krótko, psia krew, za krótko byłyście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2019 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 I tyle wiadomo co słychać.... Zdrówko dopisuje? Co u Zuzy? Jak Tata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2019 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Wlazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.09.2019 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2019 No właśnie słychać tyle, że nie mam na nic czasu. Tata ma na nogach owrzodzenia, nie chce się goić. Żeby leczenie było skuteczne powinnam jeżdzić co 2 dni. A ja nie daję rady. Zuza dzielnie jeździ ale ona zrobi tyle, co ja jej powiem, sama z siebie nic nie wymyśli. No i tak się szarpię, powinnam być i tu i tam i w pracy. Poza tym finiszują moje dwie doktorantki a to też masa pracy takiej czysto organizacyjnej. Powinnam iść na szczękówkę i zrobić porządek z zębami ale nie mam kiedy. Wiecie, po raz pierwszy tęsknię do dentysty. Tam się położę i nic nie będę musiała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2019 No, przyznaję, ten przykład przemawia do wyobraźni. Jeżeli ktoś marzy o odpoczynku na fotelu dentystycznym, to musi być dorżnięty. Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2019 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Chwili na odpoczynek Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2019 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Ewa musisz miec naprawde ciezko, dla mnie dentysta to ostatni lekarz do ktorego pojde, musi juz byc bardzo zle. Dlatego tak staram sie dbac o zeby na biezaco by nie musiec chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.10.2019 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2019 Napiszę u mnie co zaczęłam u Agdusi. Psina sąsiadów została na razie przejęta przez fundację, która pomaga zwierzętom skrzywdzonym przez człowieka. Mają ją trochę zsocjalizować przed adopcją, bo na teraz trudno by było znaleźć kogoś, kto by dał radę. Mam nadzieję, że będzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2019 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Całe szczęście, że się nią fachowo zajmą. To najlepsze wyjście, bo gdyby ją wziął ktoś, kto nie umie postępować z takim psem, to nawet najlepsze chęci mogłyby nie wystarczyć.Czasem myślę o adopcji psa, ale zawsze przychodzi myśl, jak przeżyłyby to nasze koty, zwłaszcza Carmen, która jest bardzo nieśmiała, kiedy jest w domu ktoś obcy, to się chowa, a ma już swoje lata i nie chciałabym jej na stres narażać. No i musiałabym jakoś namówić Andrzeja na poranne spacery z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.10.2019 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2019 (edytowane) Ponieważ rzadko kto tu wchodzi, to pochwalę się przynajmniej do jutra tadam Edytowane 19 Października 2019 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2019 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2019 Gratuluję! Wygląda pięknie i na pewno jest bardzo mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2019 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2019 Gratuluję książki! Wchodzę kufa i pajęczyny ze sobą zabieram Z odpoczynkiem u dentysty pojechałaś po bandzie, właśnie jestem w trakcie walki i nijak nie umiem sobie tego odpoczynku wyobrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2019 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Ewa, gratulacje. Okladka taka, ze az sie chce cwiczyc Gdzie to mozna zamowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts