jamles 24.03.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 .... To jest sprawa niemedyczna, przyznasz chyba.... tyle się napisałem i mi wcięło w skrócie ...... to jest zakres obowiązków narzucony przez organ nadrzędny ....... też tak mam, tyle, że nie NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 To musi wiedzieć przede wszystkim sama Wero - czy tego chce.Ma duże uzdolnienia artystyczne, okaże się, co wybierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.03.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Jeszcze tak pomyślałam, że dobrym rozwiązaniem są studia międzywydziałowe. Można wtedy sobie pokombinować jeśli chodzi o przyszłe zajęcie. Znam dziewczynę, która studiuje historię sztuki i markening razem połączone, bo chce w przyszłości mieć galerię sztuki i nią dobrze zarządzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Zgubiłam się przy opisie tego, co powinien lekarz (poza leczeniem oczywiście) i ... tak mi już zostało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.03.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Zgubiłam się przy opisie tego, co powinien lekarz (poza leczeniem oczywiście) i ... tak mi już zostało ... Nie przejmuj się. Lekarze też sie pogubili. I pacjenci i chyba rządzący również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.03.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Internet mi odcięło na 1 dzień. Czułam się jak na odwyku Jamles. OK, ale w całym tym systemie chodzi o jedno - ŻEBY ZA REFUNDACJĘ ZAPŁACIŁ KTOŚ, KTO SIĘ NAWINIE a nie państwo. Albo lekarz się przestraszy i będzie pisał recepty na 100% - i to jest ideał, bo sobie zapłaci sam pacjent - albo się nie przestraszy i wtedy znajdzie się powód, żeby za tą receptę zapłacił lekarz. Jak zapłaci, to zmądrzeje i już będzie płacił pacjent. Chcesz tego? Bo tak na prawdę lekarze w tej chwili walczą, żeby tak nie było. Jeżeli ludzie tego nie zrozumieją i nie poprą- to będą płacić za leki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Nasz rodzinny i tak ostatnio zapytał czy jestem ubezpieczona, jak usłyszał "KRUS", to wypisał recepty na 100 %.Szlag by to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A to ciekawostka. Czyzby Krus nie przelewał na zusowskie konta? Problem z ubezpieczeniami jest taki, że nie jest istotne, czy zakład zapłacił ale czy zus zaksięgował. Jeżeli mu się zapomniało albo zusowej panience paluszek się omsknął na klawiaturze i poszło na inne konto, to płacić ma.... lekarz. Serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 I nie ma się co dziwić, że w dzisiejszych czasach kabareciarze nie mają co robić! Życie codzienne stało się takim kabaretem, wciąż udając, że to na serio, że kabarety zeszły na psy! No bo jak przedstawić taki autentyczny absurd w oparach absurdu? Absurd do kwadratu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Przypuszczam, że to po prostu wygodnictwo naszego lekarza, nie chciało mu się czegokolwiek sprawdzać, to wypisał na 100% i problem z bańki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Jamles ...... Chcesz tego ..... ja tam z lekarzem służbowo nie chcę się spotykać, całkiem prywatnie jak ze sąsiadką to mogę gadać, chociaż i tak o receptach najczęściej gadamy biurokracji też nie lubi, dane pacjenta sam wypisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Fajnie jest. Za tydzień mam egzamin. Boooję się..... Siedzę na urlopie, niby pracuje ale się booję..... Za tydzień w poniedziałek... chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Wyluzuj się. Ty sie zajmij nauką, a my będziemy trzymać kciuki - efekty będą rewelacyjne - gwarantuję to! Jeżeli strach jest konieczny, to mogę go wziąć na siebie - wypiję sobie w rzeczony poniedziałek mocną kawę i będę się czuła jak przed najgorszym egzaminem. A Ty sobie zdawaj spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja tam spokojna jak granit, że zdasz i to spiewająco! Lekki stresik może być, będzie nawet pomocny, większego - nie przewiduje się, nie jest dozwolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Adguś, DPSia, nie problem (mam nadzieję) żeby zdać. Problem.... w jakim stylu. Bo sędziów będę miała surowych i mało życzliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 .... w jakim stylu .... jak Messi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Jako babka z klasą zdasz w pięknym stylu! Ja Ci to mówię!!! Intuicja kobieca mi podpowiada, a ta się nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ewa - wszystkie sędziowskie nosy zostaną elegancko utarte i wzniosą sie w górę w niemym podziwie rozległości Twojej wiedzy i oceanów Twojej elokwencji - na bank!!! Przecież jest niezwykle silny imperatyw - musisz dziecku swemu pokazać, jak to się robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ewa - Ty po prostu masz trzymać fason i zdać ten cholerny egzamin śpiewająco!!! Ja też mogę się postresować za Ciebie, powiedz tylko w jakim zakresie się trzeba stresować, a my się z Agduś już ugadamy, co która przejmuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Fajnie jest. Za tydzień mam egzamin. Boooję się..... Siedzę na urlopie, niby pracuje ale się booję..... Za tydzień w poniedziałek... chyba... mocno trzymam kciuki!!! Wiedza sie obroni Mysl pozytywnie a my tutaj dobre duszki bedziemy zaklinac, aby to czego sie nauczylas zostalo docenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts