EZS 27.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja czytam, ale nic nie mówię, żeby nie .... Byle jakoś dożyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Będzie dobrze - z całą pewnością. Bo ja Cię znam i wiem, jaka jesteś mądra, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dożyjesz dożyjesz, przecież nie zrobisz szanownemu gremium egzaminatorskiemu tej przyjemności i nie zejdziesz, zanim im nie udowodnisz, jaka jesteś obryta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Tylko nie stukaj tak głośno po nocach, bo spać nie można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 A to Ewa tak stukała??? A ja się zastanawiałam, co to za dzięcioł ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 przepraszam, po nocach nie stukam. Po nocach śpię, fakt, za pomocą wiśniówki. Chyba do poniedziałku nie wpadnę w alkoholizm? Staram się nie więcej, jak kieliszek dziennie, no dwa max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.03.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 przepraszam, po nocach nie stukam. Po nocach śpię, fakt, za pomocą wiśniówki. Chyba do poniedziałku nie wpadnę w alkoholizm? Staram się nie więcej, jak kieliszek dziennie, no dwa max w alkoholizm to nie, ale istnieje grozba, ze az nadto uszczuplisz rodzinne zapasy i nie starczy na szczesliwe opijanie To od ktorej do ktorej mamy trzymac kciuki, he? Trzeba sie jakos na poniedzialek przygotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie możesz we wtorek? Dziecka mają wolne, bo egzaminy w podstawówkach są, to by mi było łatwiej z tymi kciukami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja czytam, ale nic nie mówię, żeby nie .... Byle jakoś dożyć ... Dożyjesz i przeżyjesz. I do tego będziesz całe życie wspominać. Będzie dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dobrze, że chociaż nas czytasz, nie pochłonęły Cię kompletnie te książczydła. Sama widzisz, wszystkie tu wiedzom, że dobrze będzie, no to musi dobrze być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ewa, no zapodaj godzinę, bo nie wiem od której trzymać?? Rano wiozę Latorośl do szkoły, trudno mi będzie kierować z zaciśniętymi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.03.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Najgorsze między 9 a 10.Potem już lepiej, choć nie koniecznie laitowo. Pewnie do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Oooo to akurat w domu będę na Latorośl czekać. Masz jak w banku, tylko plamy nie daj!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ona NA PEWNO plamy nie da.Wejdzie, popatrzy na egzaminatorów i... zje ich na sniadanie. http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Spoko, od 9 do 10 mogę trzymać. Później też aż do 12.20. Przed trzynastą wrócę do trzymania. Mam nadzieję, że mnie ktoś zastąpi przez tych prawie 40 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Najgorsze między 9 a 10. Potem już lepiej, choć nie koniecznie laitowo. Pewnie do 15 bede pamietac Jakos dziwnie czuje, ze wszystko pojdzie gladko i z pelnym sukcesem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 obiecuję, że po 10 dopadnę do kompa i powiem co i jak Chyba, że zejdę wcześniej albo będę musiała dopieszczać komisję typu kawka, ciasteczko. Obiad im już zamówiłam menu carpaccio z wołowiny z parmezanem, zupa krem pomidorowa z mozarellą, poledwica wieprzowa z grila z truflowymi ziemniakami, cokolwiek to znaczy i tiramisu na deser. Chyba dobrze? Powiedziałam dziś managerowi w restauracji, że jak to wszystko będzie niedobre, to na deser jego podam na stół restauracja w fajnym stylu - wystrój prowansalski a jadło włoskie. Jak pan stwierdził - kucharza z prowansji nie mogli namierzyć, to włocha wzieli A najlepsze było, że w menu mają gruszkę, jak to się nazywa - z ciekłego azotu? Ale mają i nie mają, bo azotu nie mogą dostac. Stwierdziłam, że mogę im trochę ze szpitala przywieżć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 znaczy sie kuchnie molekuralna zapodaja Naukowcom powinno sie spodobac A jesli na diecie jeszcze nie sa, to do tiramisu zapalaja miloscia i sympatia Bedziemy czekac na wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No proszę, a mówi się, że naukowcy to tylko w laboratoriach i bibliotekach siedzą! Wsyzstko będzie dobrze,a jeszcze jak pojedzą - chyba nagrodę jakąś specjalną dostaniesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ..... Chyba, że zejdę wcześniej.... to nie tak łatwo, ale to już wiesz szkoda, że nie jestem w komisji ...... te dopieszczanie i obiad deser też z wyjątkiem menagera, pewnie żylasty, twardy i suchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts