Agduś 30.03.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Eeee tam, skoro na deser ma być, to na pewno niezłe ciacho z niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 A wiesz, Agdus, dopiero teraz się zastanowiłam i faktycznie.. Może zacznę odwiedzać tę restaurację częściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Tylko nie wiem, co A. na to powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Matko, za taki obiad to i ja bym się do tej komisji chętnie zapisała ... zadawałabym tylko takie pytania, na które znasz odpowiedzi A te truflowe ziemniaki ... Ewa, jeśli Ci się uda, sfotografuj je dyskretnie, niech ja chociaż zobaczę, jak one wyglądają!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Kiedyś tak się napaliłam, usłyszawszy, że będą podawane ziemniaczane torciki księżnej Anny (nie wiadomo skąd i jakiej ). Okazało się, że to zwykłe puree, tylko wyciśnięte na blaszkę w takie torciki, jakby ktoś lody włoskie chciał z nich zrobić i potem chwilkę zapieczone, żeby te brzeżki się leciutko zrumieniły. Ot, taki gadżet kulinarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Braza, jakbyś już była przewodniczącą tej komisji, to weź mnie do pomocy! Obiecuję zadawać jeszcze łatwiejsze pytania i potakiwać Ci we wszystkim! Może by dzisiaj na narty pojechać? Śniegu mamy więcej niż zimą i wciąż sypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 z tego co wypytałam, to chyba DPSia ma rację, trufli to one nie widziały, tłumaczył mi facet że są z oliwkami truflowymi. Wyobraziłam sobie tak, że w wodzie po truflach zamoczyli oliwki a potem trochę tej wody dodali do purre Zobaczymy ... Jeszcze żyję, choć ciemiutko, już sama nie wiem, co umiem, ząb mi się złamał a jak zamykam oczy to mi latają liczby przed nimi. Muszę jeszcze włosy ufarbować, bo do fryzjera to nie mam szans. I kwatki zamówić. Zawracanie głowy za 50 zł podwyżki ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 ..... już sama nie wiem, co umiem ....... wszystko a te cyferki są na banknotach przeznaczonych dla dentysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ewa.. jutro będę trzymać kciuki... mmmm tiramisu.... jak mi się zachciało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ewa, zrób sobie przerwę, umaluj włosy, zanurz się w wannie (o ile masz) i wyluzuj. Na jutro masz byc piękna i zrelaksowana!!!!! Ty się nie stresuj, od stresowania masz nas nas!!! Agduś, biorę Cię w ciemno na tą vice!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki pani Przewodnicząca! Odwdzięczę się, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Jutro masz nasze kciukasy i bierzemy cały Twój stres na siebie, więc nie ma takiej możliwości, żeby coś źle poszło. :no: Tylko jak dasz radę między tymi ziemniakami z wody po truflach, a wcześniejszymi wygibasami, to skrobnij choć jedno słówko, jak poszło z rana, czy olśniewająco, czy znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.04.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 na razie jest ok jestem doktorem habilitowanym jeszcze obiad i zyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) :wave: o ja gapa o najważniejszym zapomniałam http://i.pinger.pl/pgr263/cd6cc09e002489384b3cc719 Twoje zdrówko Pani doktor habilitowana Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/gratuluje/gratulacje.gif Wiedziałam!!! Wiedziałam, że dasz radę z palcem w bucie!!! Brawo!!! Hurraaa!!! http://marhan.pl/Gratulacje/gratulacje_08.jpg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.04.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 na razie jest ok jestem doktorem habilitowanym jeszcze obiad i zyję No to super!!!!!! Nie stań sie tylko roztargnioną PROFESORĄ Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wiedziałam!!!Trzymałam kciuki na zmianę - raz prawy, raz lewy. I wystarczyło! Gratulacje!!! I smacznego... deserku życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/10/3396.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Gratulacje Ewahttp://www.florapolska.com.pl/moduly/sklep/UserFiles/81/zdjecie_big.jpg http://koszulkanaprezent.cupsell.pl/upload/shops/products/prints/58891.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.04.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 O hoho, deser sie przeciąga..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts