DPS 28.05.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja bym chlusła mydłem ogrodniczym albo coca colą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Decisu nie mam, ale coca colę i owszem .... Czy to ma byc ta oryginalna Cola, czy może byc np.: HoopCola??? Gąsienice mówisz Jamlesiku .... Okey, niech będą gąsienice, chociaż przyznaję najzupełniej poważnie, nigdy nie zwracałam uwagi, jaka jest między nimi różnica ... A o tym oleju parafinowym będę pamiętać, dziękuję. Pisałeś o tym u siebie, a ja niestety zlekceważyłam ... no cóż, gapowe się płaci Ewcia, za późno, obcięłąm te gałązki na których siedziały ... ohydne były!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 patrzcie, jaka ta coca cola uniwersalna. Ja osobiście kocham ją pić. Wylana na parkiet doszczętnie zmyła olej. Teraz okazuje się, że gąsiennice niszczy. A może trzeba było nią agrest umyć? Ale szkoda coli, wolę wypić a liszki pęsetą.... Muszę w piątek lub poniedziałek zrobić przyjecie habilitacyjne dla współpracowników, tak na 20 osób... Nie chce mi się.. Nie mam czasu, nie mam kasy ale mus to mus...tak sobie pomyślałam, że zamówię w jakimś kateringu ciepłe danie , ze 2 sałatki i coś frymuśnego, sama kupię wędliny (w końcu położyć na tacy potrafię), kupię łososia i jakiś ser (pasuje to na jeden półmisek?) upiekę sernik a drugie ciasto kupię w cukierni. Myślicie, że wystarczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 To musi być ta oryginalna coca cola, jedyny i najlepszy w świecie odrdzewiacz i zabijacz mszyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Oooo, kochana - jak dla mnie bardzo dobry zestaw, ale wiesz, że ja się nie znam na gotowaniu... Z Chefem skonsultuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 hmmm ... teraz juz wiem, czemu mnie jeszcze liszki nie skubia po pietach Nie skrzypie tez, raczej sie nie zacinam, rdza mnie tez poki co nie lapie O maaatko, samo dobrodziejstwo w tych butelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Poza tonami cukru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.05.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Poza tonami cukru... no znasz mnie, nie? No! Jakie tony??? Jaki cukier??? BTW cola i pepsi wprowadzily juz slodzenie stevia Chyba jeszcze nie ma w Polsce, ale przyznam ze smak ok, kalorycznosc 0 tez bardzo ok no i zdrowotnosc jakby lepsiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ha! A moje stewie już rosną w ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.05.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ha! A moje stewie już rosną w ogrodzie! Kochana jak to dziala? Nasiona, czy sadzonki? Da sie do mojego zielnika upchac, czy nie ma sensu? Musze doczytac jak slodka jest taka zielenina i jak sie przeklada na ... hmmm .. lyzke cukru I jak z rachunkiem ekonomicznym Ostatnio kupuje 1.000 tabletek stevii za 30,00 zeta. Wychodzi jak woda, bo dodajemy do wszystkich pieczonych ciast, kawy/herbaty, robionych twarozkow waniliowych, truskawek, mlecznych miksow owocowych a nawet do robionych domowo lodow Normalnie jestesmy steviozerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.05.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 popatrz, a u nas w Leclercu jest niby stoisko rko ale stevi nie ma. Kupiłam cukier brzozowy, ale on coś mało słodki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.05.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 popatrz, a u nas w Leclercu jest niby stoisko rko ale stevi nie ma. Kupiłam cukier brzozowy, ale on coś mało słodki... moze dlatego, ze stevia jest na polce tuz obok slodzikow i cukru trzcinowego. Zerknij Jest w tabletkach i w proszku w sloikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ewa, jak kolano ?? i reszta ran ? pomacham Ci jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Ewa, jak kolano ?? nie wiem jak Ewy kolano, ale moje lewe mnie nap......a a czy coca-cola zabija gąsienice to nie wiem, ale mszyce tak Edytowane 30 Maja 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No masz ci los - wysłałam wczoraj odpowiedź o stewii, a dzisiaj patrzę - nie ma jej! W każdym razie warto zajrzeć na e-stewia.pl, stamtąd sobie sprowadzałam sadzonki i tam jest dużo o stewii, ale bez naukowego gadania. Ambercia - nie wydaje mi się, żeby na parapet to się nadawało, stewia rośnie dość duża i wysoka. Pyszne są świeże listki, mniam, te suszone to nie bardzo, smakują jak słodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 na parapecie nie, ale na balkonie w donicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 aaa Amber, popatrzę na słodzikach. DPSia - a na dworzu też się da to zielsko hodować? Malka, strupy zeszły, kolano nadal boli i trochę spuchnięte. Nie mam pełnego wyprostu a zgięciedo 90 st. Walczę... Mobilizuję rzepkę, mam ćwiczyć na rowerku, cwiczenia m 4głowego, ćwiczenia wyprostu, zgiecia na brzuchu.. Laser, Udzw... Zebym ja miała czas to wszystko robić! Zgoi się.... samo A co, przez Łódź jedziesz? Jamles, masz zestaw powyżej na bolace kolano Choć przypuszczam, że twoje ma inną przyczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ale dałam dziś d... !!!!! Jadę na staż do Rept. Miesiąc. Na własny koszt, bo co kogo obchodzi moja specjalizacja. No i wysłałam do Salezjanów (mają taki dom turystyczny czy coś obok szpitala) mail z pytaniem o pokój. Wszyscy od nas z kliniki tam sypiali za małe pieniądze. Nie zauważyłam, że mam włączony automatyczny podpis, a z pracy wysyłałam. Czyli wszystki szykany, dr, kierownik itd... Żeby za tym choć kasa szła No i mi szybciutko odpisali, że oczywiście jedynka, po 60 zł /noc. 30*60=1800 zł. Chyba ocipieli!!!! Wiem, doktor rodzi skojarzenia z kasą do wyciskania, ale ja jestem bidny doktor naukowy!!! I co ja mam zrobić, jak ich przekoanć, że dr hab chce pokój nalepiej wieloosobowy ze wspólną łazienką byle za 30 zł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Nic nie rób - po prostu wyślij zapytanie jeszcze raz, pisząc, że potrzebny Ci pokój za 30 zł. Jeśli mają wolny, powinni udostępnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 30.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Za pierwsze dziesiec dni 30 zeta za dobe, a pozniej nalezy sie rabat za dlugie wynajmowanie BTW Repty maja piekny park i otoczenie, ale z zasiegiem komorkowym czy internetem jest tam prawdziwy dramat Moja Mama pojechala tam z pelnym osprzetem czyli endo biodra jedna sztuka, kije do nordic dwie sztuki, laptop, net i komorka, a jak sie pozniej okazalo dla rozrywki pozostalo Jej tylko analogowe wyposazenie. Znaczy sie endo i kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts