Agduś 30.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 A mojej kuzynce z powodu potrzaskanego kolanka zabronili jeździć na rowerze dożywotnio! I moje też się odzywa właśnie, kiedy jeżdżę. Dziwne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Agduś, moja rzepka jest cała, a przynajmniej tak się zachowuje. ja mam obrzęk i trochę ponadrywane więzadła. A ruch leczy ale... Ja też nie jechałam tak, jak zwykle się to robi, tylko siadłam sobie na kanapie, postawiłam rowerek przed sobą i bez obciążenia sobie pedałowałam pilnując, żeby stopniowo i powoli zwiekszać zgięcie (przysuwałam rowerek ). Po ok 10 min jak wstałam, to nawet nie kulałam. Ale po godzinie już wszystko wróciło. Amber, chyba masz rację, nieststy. Ale podobno jakiś zdechły internet lata w powietrzu przy bibliotece, przynajmniej tak mówiła koleżanka, która tam go łapała wieczorami Aneta, napisałam .... hm. chyba jest jakiś efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jak jest efekt, to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jamles, masz zestaw powyżej na bolace kolano Choć przypuszczam, że twoje ma inną przyczynę przyczyna, podobno ........ starość jeszcze kolano ćwiczyć na karkowe ćwiczenia nie mam czasu, kolanu musi wystarczyć klęczenie w chwastach, chociaż po tej pokucie bardziej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jakbyś nic bliżej nie znalazła... to zatrzymaj się u mnie... ale masz jakieś 36km do pokonania... w jedną stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.05.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Rrnika, dziękuję Pierwsze 2 tygodnie mam u tych Salezjanów w rozsądnych cenach, tylko muszę na weekend wracać do domu, bo nie mają miejsc. Trzeci tydzień na razie mam niewiadomy. Jakby faktycznie była wielka bieda, to będę pamiętać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.05.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 W Tarnowskich Gorach jest cala masa noclegow. Sa tez w rozsadnej cenie, wiec warto podzwonic Musze - z przyjemnoscia - napisac, ze jak wszyscy narzekaja na sluzbe zdrowia, to moja Mama po Reptach byla bialymi fartuchami zachwycona. Nie wiem czy ma tam tak ogol, czy Jej sie trafilo ze miala kontakt ze swietnymi specjalistami i super rehabilitantami No i tak po ludzku empatycznymi i komunikatywnymi Tylko ten internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No to ja mam dziś dzień do pracy. Moja rodzina czyli mąż i córka, zgodnie pojechali do Warszawy na koncert Nightwish czy jak się to pisze.. Taki goth/rock.. Oboje się pasjonują i dostali kocert na urodziny A ja spokój do pracy. Teraz chwila relaksu i się biorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.06.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No to ja mam dziś dzień do pracy. Moja rodzina czyli mąż i córka, zgodnie pojechali do Warszawy na koncert Nightwish czy jak się to pisze.. Taki goth/rock.. fajny prezent! Niezle to wykombinowalas Koncert jest pozno w nocy, ale jak slysze na rozgrzewke pozostali niezle daja czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ooo słyszysz? no to musi być nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.06.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ooo słyszysz? no to musi być nieźle daja czadu A do tego calkiem znosna pogoda, nie pada, troche wieje ale to pryszcz Gdyby nie tona kasiazek do naumienia, to tez tam bym byla Dlatego zazdraszczam Twoim okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Kurczę, jednak to forum to potęga - ledwie Ewa pisze, że jej rodzina w Wawie na koncercie, a już ma prawie relację na żywo! Super, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 właśnie pomyślałam sobie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Nightwish, ranyyyyy!!! Z Szanownym też lubimy ale woleliśmy ich z Tarją!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No i macie trochę dalej do Warszawy . Oni wcale nie dają koncertów w Polsce, raz tylko przyjechali... Sama bym się wybrała, ale kurcze - praca, no i noga boli, jak tu skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Boszsz, ja jednak jakaś przedpotopowa jestem, nawet nie słyszałam o takim zespole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 DPSia... nie jesteś sama... ja też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 starsze roczniki tak mają, też pierwszy raz słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Aaaaa to taka przypadłość, albo już norma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts