Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Ooo, no to świetnie, że udało się zasiać ziarno i jest nadzieja na polepszenie! :yes:

Ładnie w stolycy, powiadasz? :o

Niebywałe, słowo daję...

Nie znoszę naszej stolycy serdecznie!

JA też nie przepadam, ale tym razem podziwiałam i... cieszyłam się że u nas nie ma meczy (ów???)

Jutro idę do spółki na 16. Jak myślicie, przyjdzie choć jeden facet? Albo czy w ogóle ktoś przyjdzie? Mam nadzieję na laitowe popołudnie, ale czasem można się przeliczyć :)

No i d... był komplet i faceci również !

Za to jak wyszłam ze spółki, to ulice były puuuste, byłam sama na ulicy w centrum miasta!!!! Tego jeszcze nie widziałam, mogłam jechać trzypasmówką od prawej do lewej :) A potem skończył się mecz i rozszalałe towarzystwo wypełzło na ulice. I nagle pojawiły się samochody :( duuuzo samochodów

U nas było dziwnie, bo jak byłam na polu, to każdy moment emocji słyszałam - ze wszystkich otwartych okien w domach niosły sie po polu wrzaski chłopów i robotników! :lol2:

A potem zaległa cisza i pustka, bo kończyli dopijać zapasy, które na mecz zgromadzili. I padli. :rotfl:

Katowice były też puściutkie... takie pustki to tylko przy wizycie Papieża widziałam i ze 30 lat temu jak nadawali "Niewolnicę Isaurę"

Trzypasmówką ode mnie z domu jechałam na dworzec do Katowic przez centrum przy przebudowie 12 minut... a mam kawałek, który jak nie ma korków zajmuje mi około 25-30 minut... to sobie wyobraźcie...

Super są takie pustki....

Wyprałam dziś firanki a małż okna... I bardzo był niezadowolony. Ale moje firanki baardzo potrzebowały prania, okazuje się, że palenie w kominku jednak kurzy, choć nie widać tego tak na codzień. W kazdym razie nie poddałam się lenistwu a małż uważa, że nie można powiesić czystych firanek na nieuprane okna. Dlaczego nie można? W końcu firanki się pierze, jak są brudne a okna myje takoż. Dla mnie jedno z drugim nie ma wiele wspólnego, pomijając fakt, że ładnie i widno się w domu zrobiło ;)

W każdym razie pomył a potem z cierpiętniczą miną poszedł kosić trawę. No to ja wykańczałam podkaszarką. Potem jeszcze pojechałam do sklepu i ... chyba jestem ciut zmęczona po tym wolnym dniu. Nie jestem pewna, czy nie wolałabym iść do pracy :(

Kiedy to jedziesz do Rept?

dzisiaj, jadę sobie ok 18, na wieczór będę bo rankiem mam się zameldować u dyrektora.

Mam nadzieję, że jakiś internet mają chociaż w lekarskim.....?

DAL jest DAL-em, kiedy nie wymaga ŻADNEGO wysiłku. Także tego związanego z typowo polskim świętowaniem (elegancki ubiór, wyjście do kościoła, rosołek i schabowe - samo się nie zrobi, kompocik i ciasto, a potem odpoczynek). DAL to lenistwo absolutne! Bez jakiegokolwiek przymusu robienia czegokolwiek. Wiem, bo uprawiałam w postaci czystej rok temu u Brazy.

Wszelki przymus odrzucamy!

NIGDZIE w Biblii ani w innych pismach nie piszą, że ma być rosołek albo inny schabowy. :cool:

Stanowczo zalecana jest tylko jedna rzecz: DAL.

Do kościółka też nie chadzam...

nie mam netu:( to co tu mają to kpina a nie net!!w piątek pogadamy...

mowilam, nie? :sick: Dobrze, ze masz zasieg w telefonie, bo w tym miejscu to wcale nie jest takie oczywiste ;)

Depsia ale lenistwo w czystej postaci nudne jest okrutnie :( Ze niby jak? Tak lezec i nic? Albo kanaly w TV przerzucac? Albo tylko spacery i plasanie i kwiatkow wachanie??? Caly dzien???

Mysle, ze nawet Pismo Swiete trzeba upgrade'owac do aktualnych czasow, podobnie jak rosol i schaboszczak pozostawic w epoce nieboszczki, dawnej Polski ;)