braza 06.06.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Albo zaczną sobie udowadniać wyższość świąt ... Gratuluję załatwienia wszystkiego, cokolwiek by to nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ooo, no to świetnie, że udało się zasiać ziarno i jest nadzieja na polepszenie! Ładnie w stolycy, powiadasz? Niebywałe, słowo daję... Nie znoszę naszej stolycy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 JA też nie przepadam, ale tym razem podziwiałam i... cieszyłam się że u nas nie ma meczy (ów???) Jutro idę do spółki na 16. Jak myślicie, przyjdzie choć jeden facet? Albo czy w ogóle ktoś przyjdzie? Mam nadzieję na laitowe popołudnie, ale czasem można się przeliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Obstawiam, że facetów nie będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 A w życiu, przecie teraz zajęci meczami są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No i d... był komplet i faceci również ! Za to jak wyszłam ze spółki, to ulice były puuuste, byłam sama na ulicy w centrum miasta!!!! Tego jeszcze nie widziałam, mogłam jechać trzypasmówką od prawej do lewej A potem skończył się mecz i rozszalałe towarzystwo wypełzło na ulice. I nagle pojawiły się samochody duuuzo samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 U nas było dziwnie, bo jak byłam na polu, to każdy moment emocji słyszałam - ze wszystkich otwartych okien w domach niosły sie po polu wrzaski chłopów i robotników! A potem zaległa cisza i pustka, bo kończyli dopijać zapasy, które na mecz zgromadzili. I padli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Katowice były też puściutkie... takie pustki to tylko przy wizycie Papieża widziałam i ze 30 lat temu jak nadawali "Niewolnicę Isaurę"Trzypasmówką ode mnie z domu jechałam na dworzec do Katowic przez centrum przy przebudowie 12 minut... a mam kawałek, który jak nie ma korków zajmuje mi około 25-30 minut... to sobie wyobraźcie... Super są takie pustki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Wyprałam dziś firanki a małż okna... I bardzo był niezadowolony. Ale moje firanki baardzo potrzebowały prania, okazuje się, że palenie w kominku jednak kurzy, choć nie widać tego tak na codzień. W kazdym razie nie poddałam się lenistwu a małż uważa, że nie można powiesić czystych firanek na nieuprane okna. Dlaczego nie można? W końcu firanki się pierze, jak są brudne a okna myje takoż. Dla mnie jedno z drugim nie ma wiele wspólnego, pomijając fakt, że ładnie i widno się w domu zrobiło W każdym razie pomył a potem z cierpiętniczą miną poszedł kosić trawę. No to ja wykańczałam podkaszarką. Potem jeszcze pojechałam do sklepu i ... chyba jestem ciut zmęczona po tym wolnym dniu. Nie jestem pewna, czy nie wolałabym iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ewa... wydaje mi się... że w pracy była byś mniej zmęczona;) Kiedy to jedziesz do Rept? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ale za to zdrowa dawka ruchu zaliczona została i to z jakim pożytkiem, ha! A Mojny nie chce okien myć. Chyba coś z nim nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kiedy to jedziesz do Rept? dzisiaj, jadę sobie ok 18, na wieczór będę bo rankiem mam się zameldować u dyrektora. Mam nadzieję, że jakiś internet mają chociaż w lekarskim.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Miałam ochotę przez moment skosić trawę, ale usiadłam na leżaku i poczekałam ... ochota sobie poszła w las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No i dobrze, w niedzielę nie po chrześcijańsku byłoby odpalać maszynę i hałasować we wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Depsia ... przecież Ty dobrze wiesz, gdzie ja mam chrześcijańskie podejście do świąt .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ale chrześcijańskie podejście do świąt bardzo pożyteczne jest, bo zakłada DAL! Czyżbyś własnego Dal-a chciała zdradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 DAL jest DAL-em, kiedy nie wymaga ŻADNEGO wysiłku. Także tego związanego z typowo polskim świętowaniem (elegancki ubiór, wyjście do kościoła, rosołek i schabowe - samo się nie zrobi, kompocik i ciasto, a potem odpoczynek). DAL to lenistwo absolutne! Bez jakiegokolwiek przymusu robienia czegokolwiek. Wiem, bo uprawiałam w postaci czystej rok temu u Brazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Wszelki przymus odrzucamy! NIGDZIE w Biblii ani w innych pismach nie piszą, że ma być rosołek albo inny schabowy. Stanowczo zalecana jest tylko jedna rzecz: DAL. Do kościółka też nie chadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.06.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 nie mam netu:( to co tu mają to kpina a nie net!!w piątek pogadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 nie mam netu:( to co tu mają to kpina a nie net!!w piątek pogadamy... mowilam, nie? Dobrze, ze masz zasieg w telefonie, bo w tym miejscu to wcale nie jest takie oczywiste Depsia ale lenistwo w czystej postaci nudne jest okrutnie Ze niby jak? Tak lezec i nic? Albo kanaly w TV przerzucac? Albo tylko spacery i plasanie i kwiatkow wachanie??? Caly dzien??? Mysle, ze nawet Pismo Swiete trzeba upgrade'owac do aktualnych czasow, podobnie jak rosol i schaboszczak pozostawic w epoce nieboszczki, dawnej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts