Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Była w Londynie na wycieczce klasowej. Przywiozła jakiegoś gotyckiego ciucha i nawet chwaliła się, że nieźle go stargowała, ale gdzie kupiła, to nie wiem. Najbardziej przeżywała park rozrywki pod Londynem z jakimiś zarąbistymi kolejkami górskimi, co to mnie nogi miękły na same opowieści.

Ty mnie znów stresujesz tym pilnowaniem dziecka z nauką! Ja ledwie daję radę młodsze upilnować, a pierworodnej nawet nie próbuję!

Do szkoły w tym chodziła i na Polach Chwały szpanowała. A gorset rzeczywiście świetnie uszyty.

Agduś, pewnie Legoland? Jest pod Londynem.. Moja młoda z małżem jeździli a ja patrzyłam przezornie w inną stronę...

Aneta, a czy ona ma litość dla mnie? Kryzys idzie, ja nie zarobię na prywatne studia, jakby co ;)

A kryzys zaczynamy widzieć dopiero teraz. Ilu ludzi pracę traci :(

Throrpe Park to był, znaczy ten pod Londynem.

Gorset nosi, bo lubi. Pasuje jej do stylu (jednego z wielu). I wcale nie chodzi o modny obecnie gotyk, a o wymarzone stroje z epoki. Dowolnej, byle dawnej.

Jeżeli Młode nie dostaną się na bezpłatne studia, to same będą musiały sobie zarobić na płatne. Nie ma lekko...

to jest próba wklejania zdjęcia [usunęłam, jak chciałaś - J]

hurra! Ale dlaczego małe???

a to byłam ja młoda i piękna :(

to moje ulubione zdjęcie, nie dlatego, ze łądne, ale że zostałam wyróżniona przez papugę. Ona byłą tresowana do fotek ale wszystkim siadała nieufnie na ręku a u mnie SAMA przelazła mi na ramię. Własciciel twierdził, że pierwszy raz się zdarzyło i że się bał, bo dziób i pazury to ona miała! Widocznie wyczuła, jak bardzo lubię ptaki :)

Edytowane przez joliska

Jeżeli zdjęcie się już pojawiło, to z powiększeniem nie ma problemu - edytuj wpis, kliknij na zdjęcie i w oknie, które się pojawi, wybierz rozmiar.

No nareszcie wiem, jak wyglądasz! Z tych dwóch w żółtych bluzkach, Ty to ta w kapeluszu, prawda?

Papuga rzeczywiście imponująca, dziobata i pazurzasta. Gdybym taką miała, nie musiałabym jej chronić przed kotami. To raczej koty trzeba by chronić przed nią!

no właśnie. U mnie duze nie chce się zrobić nijak a załącznika wywalić nie mogę.

Ja w kapeluszu :)

Niestety, taka papuga to kilkanacie tysięcy zł :( Zawsze marzyłam...

Za to udało mi się skasować ten post, co go nie mogłam ruszyć! Jest postęp ...?

Edytowane przez EZS

....a załącznika wywalić nie mogę.....

wchodzisz w zaawansowaną edycję, zjeżdżasz poniżej pola odpowiedzi,

tam jest zarządzaj załącznikami, klikasz na to, pokazują się wgrane załączniki,

tam jest usuń, klikasz i załącznika nie ma

PS też papugi nie widziałem:bash::(

Aaa. papuga to nieporozumienie. Nie mogąc usunąć załącznika z jakimiś wklejonymi bzdetami poprosiłam moderatora o usuniecie. W międzyczasie udało mi się wywalić cały post a moderator przyszedł i wywalił papugę :rolleyes:

Zaraz ją wkleję. Ale to zdjęcie to było 6 lat temu :( teraz już włosy mam krótsze i 10 kg więcej chlip chlip ,

Agduś, papuga jest brazylijska (jak te orzechy) :)

JAMLES, JESTEŚ WIELKI!!! DUŻE!!!

papuga.jpg

Edytowane przez EZS

Oooo, jaka fajna papuga! :D

Ja tam wiem, że jakbyś tylko zechciała, to znowu będziesz taka jak 10 kilo temu, Ty potrafisz to zrobić bez problemu, więc nie ma zmartwienia! :yes:

Ale papugę mieć to spory obowiązek, papuga staje się towarzyszką na całe życie, przecież one długowieczne są.

No i chyba dość głośna jest, tak...?

Nie wiem, nie znam się na papugach. :rolleyes: