DPS 22.11.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 To piękne języki, a do tego zbliżone. Jeśli będzie tego chciała, nauczy się bez problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 No właśnie ... jeśli będzie chciała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Oj nie bądź taka sceptyczna od razu - poczekaj aż będziesz miała powody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Coś mnie skubie... Mam na myśli jakieś wirusy obrzydliwe. Nie to, żebym się miała rozłożyć, ale tu pobolewa, tam strzyka a do tego jutro mam dzień "latający", ful w pracy, potem na USG brzucha - skierowałam się z POZ, w końcu niech ja raz za coś nie płacę! W zasadzie to czysta profilaktyka, ale czemu nie? Jak emerytki mogą to ja też. A potem do sklepu, bo światło w lodówce i nic więcej ... Ło matko, idę spać. Cieszę się, zakupiłam sobie plisę do kuchni a jak dobrze pójdzie to i drugą kupię. Drogie cholerstwo ale ciułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 U Was też lata coś w powietrzu? U nas światowo - grypa bostońska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Co to jest plisa do kuchni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 taka roleta materiałowa, co się ją podnosi od dołu lub od góry. Może "robić" za roletę albo za zazdrostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wykorzystałam ten patent w oknach łazienkowych - świetnie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aaaa, no to dobra, to ja widziałam u ASgduś, już wiem. To istotnie fajna rzecz, choć ja w sumie tradycjonalistka jestem i wieszam w oknach szmatki raczej. Ale taka plisa to dobry pomysł i funkcjonalna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Wiesz, ja własnie MAM w oknach szmatki i myślę, jak się ich pozbyć. Po prostu przeszkadzają. parapet mam za blatem, mogłoby sobie coś tam stać a nie może bo szmata zasłania, choćby upięta, no i okno zastawione głupio wygląda. Ja mam mało blatów, takie marnowanie miejsca mnie boli Jak zrobię plise, to na górze jakiś kawałeczek szmaty będzie a na parapecie sobie toster postawię. Nie mam gdzie go upchnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 A ja rolet poszukuję ... przy okazji poszukiwania różnych innych rzeczy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Braza, to polecam plisy. Bo są w podobnej cenie, co rolety a bardziej wszechstronne. Ja zamówiłam przez nasze forum, wytwórca się przewija w temacie o "ubieraniu" okien ;)ale w necie też można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja swoje znalazłam na Allegro. Najpierw obejrzałam takie w Krakowie, ale cena mnie powaliła, a potem identyczne za pół ceny na Allegro zamówiłam, dostałam próbki materiałów i wybrałam sobie różne. I nie narzekam na jakość, a mam ich dużo - salon okno i drzwi, jadalnia, kuchnia, pracownia i trzy łazienki. Są w dwóch wersjach - zwijane tylko do góry i zwijane w obu kierunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nie wiem o czym mówicie. Jedyne plisy jakie kojarzę to te u znienawidzonej spódnicy od mundurku szkolnego. Dzień dobry Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 To roleta, która wygląda, jakby ja ktoś poziomo poplisował, "zaprasowanki-falbanki" ma poziome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 jak mój mąż ochłonie po zmianie miejsca tostera, to zrobię zdjęcie okna w kuchni, albowiem moja plisa dojechała i już wisi. Niestety, przy okazji przestawiłam rzeczony toster, uzywany raz na pół roku i okazało się, że on, ten toster, jest potajemnie (czyli jak ja nie widzę) używany CIĄGLE a do tego teraz stoi w szalenie nieergonomicznej pozycji i nie będzie mógł być uzywany zupełnie więc mój haniebny czyn pozbawił całą rodzinę podstawowego pożywienia, jakm są podziemnie przyrzadzane tosty. Jak pójdę do kuchni z aparatem, to mnie zje zamiast tosta, więc uciekłam na górę. Zdjecie plisy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ty wiesz co? Jutro to może wstań wcześniej niż wszyscy, przestaw toster potajemnie w ergonomiczne miejsce, zrób furę tostów, postaw go z powrotem w miejsce nieergonomiczne i udawaj, że cały czas tam stał.A może właśnie o taką reakcję chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A ja bardzo, bardzo dobrze rozumiem męża Ewy. Niech no by mi kto tylko przestawił coś w "nie swoje" miejsce. Choć przy używanym raz do roku sprzęciku, może bym dała radę spać i nie budziły by mnie koszmary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No autystyk jak nic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 no nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts