Arnika 28.01.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ewa.. a czekoladki i ciastka masz? Bo jak taki maraton zaliczyłaś to schudłaś, a równowaga musi przecież być..Sama wiesz.. choćby w rzeczach martwych.. tu miałaś szybę naprawić, to znów coś spociło się i zamokło... Dobrze, ze okulary masz... Już miałam Ci podpowiedzieć, że są takie gotowce po kilkanaście zł.. choćby na te parę dni... Niczym nie odbiegają od tych z optyka (podobno) a cena jak się nie mylę to 20zł z oprawkami, choć te oprawki nie jakieś takie wyszukane, ale są... Mąż jak widać nie na darmo protestował o ten zlew, albo wiedział,że jest duży (mąż) i nie zmieści się do szafki poskładany, albo teraz udaje, żebyś go doceniła, że zlew zrobił.. A nie mówiłam, że jak wodę ruszysz to cały osprzęt trzeba będzie nowy dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (...)Yetuś - czy Ty gdzieś w końcu opowiedziałeś o co chodzi i jak to się stało??? Nooo... opowiedziałem ...na kuligu Dobrze, że Koty z Pchłami mientkie serca mieli i nas zabrali DPSia, Ty wiesz najlepiej, że nie wszystko publicznie należy omawiać. Może kiedyś napiszę - po zakończeniu sprawy, ...bo nawet gliniarz mówił, żeby już w totka nie grać, bo limit szczęścia wykorzystałem. Wprawdzie mało prawdopodobne, żeby ktoś z zainteresowanych tu zajrzał, ale po tym co się stało, byłbym ostatnią osobą mającą prawo nie doceniać roli przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jetuś... ciekawośc mnie zżera.. może tak na privka chociaż słówko... Ja nie podam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ... Ja nie podam dalej... nawet mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jak jest prikaz to nie... :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Tylko tyle, ze ja nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Mniej wiesz,zdrowsza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jejtuś - a żebyś wiedział, nie wszystko na sprzedaż. Każdy mówi tylko tyle, ile chce i tylko tym, którym chce. I nikt nie ma prawa nagabywać! I w ogóle - co ja mam teraz powiesic na trzech haczykach po girlandzie świątecznej, które smętnie sterczą teraz puste ze ściany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.01.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 zaczekaj kwilkę i jaja powiesisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A może już ma.. kogut brykał po wątkach i nie wiadomo gdzie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Nie wiem, Sołtys chyba ucieknie mi, jak zechcę jaja na haczyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ewcia, no zatkało mnie!! Proszę Ciebie jednak bardzo: sama to możesz za gnojem jechać, ale niech Cię ręka boska broni coś robić!!!!! Jeśli już, to zasadź się na niego z kimś i to z kimś odpowiedniej postury!!! A z naszą Policją ... no cóż, wszyscy wiemy, że chociaż to w sumie fajne chłopaki są, to .....Sama osobiście takiego gnoja przywiązałabym z gołym przyrodzeniem na wierzchu i z kartką informującą za co to, w najbardziej uczęszczanym punkcie miasta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Policja pewnie doskonale wie, na których skrzyżowaniach tacy czatują, ale... czasu, ludzi, samochodu i... w ogóle niczego nie ma, żeby spróbować ich łapać. No to gnoje czują się bezkarne. Miał rację Giuliani, że to o nieuchronność kary chodzi. Gdyby taki jeden z drugim wiedział, że ma choćby 80% szans na złapanie i ukaranie (co wcale nie idzie w sposób oczywisty za złapaniem), to nawet zwykła kara krótkiego więzienia i grzywny by wystarczyły. No ale u nas wiadomo: nie złapią, bo po cholerę łapać, skoro zaraz ich wypuszczą. Znikoma szkodliwość, brak świadków, trudne dzieciństwo... A moim zdaniem to właśnie jest wielka szkodliwość społeczna, bo rozbestwi gnojstwo, a normalnym ludziom poczucie bezpieczeństwa odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 30.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 EZS - mam podobnie do Ciebie ! też kiedyś takiemu dziadowi nie popuściłam !W klapkach ,bo to latem było, dziada goniłam! nie dogoniłam, ale po zgłoszeniu na policję, po parudniach rozpoznawałam - czy to ten !Przynajmniej tyle - że choć trochę oberwał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja już nawet nie wiem, czy jest sens łapać... Wczoraj znajoma opowiedziała o swojej identycznej sytuacji. gnoja złapali po czym miała się odbyć rozprawa i na tąże rozprawę czekali przed salą ramię w ramię gnój i znajoma. Do tego on, mając jej wszystkie dokumenty i znając adresy pytał bezczelnie czy dzieci zdrowe.. Złożyła zeznania, ale i tak nic mu nie zrobili, bodaj 200 zł grzywny dostał, a ona dzieci do szkoły przez 2 lata woziła i nie pozwalała na krok samym z domu wyjść. Taką traumę miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No właśnie! I to jest chore! Gdyby gnój w pierdlu posiedział, to ona by spokojniejsza była. Gdyby jeszcze ewentualni koledzy gnoja mieli pewność, że w razie gdyby im do tępych łbów jakaś zemsta przyszła, to szybko do kolegi dołączą, to by już normalnie było. A u nas nie jest. I właśnie dlatego mówię do swoich dzieci: wyp...cie z tego kraju, bo tu normalnie nie będzie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Przykro przyznać, ale ja swoim to samo mówię. Jeden posłuchał, ale ten drugi zawzięty jakiś, PL i PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No patrzcie, to samo i ja mówię swojej ... Czy to jakiś nowy rodzaj patriotyzmu jest???? No bo podobno Polak żyjący w lepszych i godniejszych warunkach za granicą to straszliwie zaczyna ten nasz kraj piękny kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A nie, ja mogłabym mieszkać w Londynie ale w życiu nie chciałabym identyfikować się a Anglikami. Lubię ich jako ciekawostkę, ale równie mnie wkurza ich egoizm. Nie jednostkowy ale zbiorowy. Dla nich ważne jest tylko to, co dobre dla nich. Nich jako narodu, bo jednostka z jednej strony lubi niezależność, ale z drugiej strony jest bardzo stadna. Ale dla narodu jest w stanie poświęcić dużo... Tak na co dzień, bez zrywów, bez hurra i na bagnety.. Oni są w stanie znieść wszystko, bo ogół wymaga. A z drugiej strony są indywidualistami. I resztę świata mają za nic. Nie istnieje, jeżeli nie przynosi korzyści. Pewnie powinniśmy się tego od nich uczyć, ale ja mam np odwrotnie. Najważniejsza jest jednostka, a ogół to tylko przez serce, czyli w chwilach zagrożenia. Na co dzień niech mi dadzą spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts