mb37 22.01.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Poszukuje firm, które przesadzają duże drzewa. Interesuje mnie cena takiej usługi. Dopiero rozpoczynam poszukiwania, dlatego każda informacja będzie dla mnie cenna. Może ktoś sadził większe drzewa w okolicach Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 23.01.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Poszukuje firm, które przesadzają duże drzewa. Interesuje mnie cena takiej usługi. Dopiero rozpoczynam poszukiwania, dlatego każda informacja będzie dla mnie cenna. Może ktoś sadził większe drzewa w okolicach Poznania? Moge polecić drewsmol jako zadowolony ze współpracy z nimi - ceny ustalaja indywidualnie po obejrzeniu drzewa lub po przesłaniu do nich zdjęc z opisem. Inna znana firma o której słyszałem ale nie miałem osobiście do czynienia: http://www.zoller.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts