Gość 09.03.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Hej hej ale ze mnie gapa !!!!!!!!! jasne że się nie zalogowałam.............. Wczoraj do pracy mnie zagonili i znowu nie konsekwentna jestem........ Serdecznie przepraszam ....dziś to nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 09.03.2006 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 KURZA D....PA - znowu to samo - chory pośpiech ,pośpiech,pośpiech ,pośpiech KIEDYŚ MNIE ZABIJE !!!!!!!! - bo przecież nie wzmocni.... Więc ....wolniej wolnieeej wolnieeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj............... Już piszę ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 09.03.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 a dlaczego tak sie spieszy ha??? zwolnic - szkoda zycia korzystac powoli - czerpac cala garscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 09.03.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 życzę Ci żebyś spotykała tylko fachowców z prawdziwego zdarzenia, czekam z niecierpliwością na opowiesć o kolejnym papraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Z Twojego ostatniego postu o kolejnym fachowcu z rodzinką wnioskuje, że znowu okazał się jakim niewypałem. Choć mam nadzieję, że się mylę i że wszystko dobrze się skończyło. Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 hey Beata - doczytałem o twoich pieskach masz 100procentowego owczarka? krótko czy długowłosego? Ja choruję na wilka od wielu lat - i mam nadzieję, że uda mi się to spełnić jak się wprowadzimy. Ostatnio bardzo spodobał mi się hovawian - niestety cena tego psiska to prawie całe moje ogrodzenie Póki co mamy kocura mieszańca ze schroniska i na budowie małego kundelka który się przypałętał i zostawiają go budowlańcy...a niech już zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Witam, mam jedno pytanie, a wlasciwie dwa jedno - pisałas ze projekt jest Muratora albo cos zle zrozumialam - moglabys podac nazwe projektu? Na poczatku myslalam ze projet nazywa sie Wichura ... i mam drugie pytanie, przepraszam bo moze niedelikatne - co Ty u licha masz z oknami w domu?! bo z tego co widze na fotce - na dole sa drewniane ( w tym jedno zielone - ono tak ma byc czy po prostu pozostale sa jeszcze niepomalowane?) czemu to 1 zielone i 1 drewniane jest duze a okno obok ma mniejszy wymiar? no i pytanie o okna na poddaszu - te z kolei sa biale i na moje oko plastikowe ???? , te na gorze maja zupelnie inny styl (i nawet inny podział ) niz te na dole ..., czy to tak jest " na razie" i beda wstawione inne czy tak jest docelowo? pytam sie o to po obejrzeniu tego zdjęcia: http://bsitarska.photosite.com/~photos/tn/17_348.ts1137931031399.jpg ps. pytam tez o projekt bo nie wiem co w nim zmienialiscie natomiast jesli byl to projekt robiony przez architekta i zaprojektował wam te hmmm ... "lukarne" widoczna z kolei na tej fotce (tu obita ta niebieska folia) : http://bsitarska.photosite.com/~photos/tn/1_348.ts1137930393942.jpg to nalezało by go zastrzelić i odebrac jakiekolwiek prawa do projektowania czegokolwiek od razu przepraszam bo nie chce urazic, wiadomo ze tani dom bedzie mial proste sciany prosty dwuspadowy dach , zadnych ozdóbek itp. ale.... i tani dom - z zasady prosty w swej architekturze - moze byc ładny wizualnie (albo wrecz piekny w swojej prostocie i minimalistycznym stylu) a tu...delikatnie mowiac ...tak nie jest prosze Cie - podaj nazwe typowego projektu z jakiego budowaliscie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.03.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Szkoda tego fajnie zapowiadającego sie dziennika. Dzięki. Pozdrawiam Cie i zycze powodzeniaPaPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.03.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 szkoda , pomimo tego ze okna sa...hmm kontrowersyjne - cala dzialka i ogolny zamysl domu byly fajne moze nalezalo jeszcze chwile powalczyc? ps. nie rozumiem za bardzo co znaczy ten tekst o malzenstwie na koncu.... ale hmmnie wnikam trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 15.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 DALSZEGO CIĄDU NIE BĘDZIE ................ K O N I E C ...................... a ja końcowi mówię ............. N I E ............... .... ale na Forum czasem zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 15.03.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Szkoda że tak się skończyło, co by się dalej nie działo zaglądaj tu do nas, i nie poddawaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts