Pyza 24.01.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia (dobre lub złe)? Okna mają być malowane na brązowo, farbą kryjącą.Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.01.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Ja mam okna drewniane REN-POL z Wieliczki.Czy o te chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 24.01.2003 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Tak, o te okna. Ceny są bardzo zliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 24.01.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Mam okna Ren - Polu, mahoń - meranti, kolor Alt Kiefer, jestem bardzo zadowolona z ich jakości i montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 24.01.2003 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 JA właśnie opierając się na twoich postach i zachwytach nad rzeczonymi oknami zazcęłam je baardzo poważnie brać pod uwagę. Na Naturę byłam zdecydowana już jesienią i ciężko mi rozstać się z myślą o tych oknach. A tu nagle dochodzą mnie słuchy, ze natura jakaś nie bardzo. Problem w tym, że "słuchy" pochodzą od konkurencji . Czekam na użytkowników okien Natura . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikier 24.01.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2003 Mam okna Natura (we wrześniu minął rok)-sosna mikrowczepy, kolor afromozja.Pierwszą zimę dom był nie ogrzewany.Teraz już mieszkam i okna wyglądają jak po zamontowaniu (chyba całkiem dobrze). Nie ma z nimi żadnych problemów.Zdecydowałem się na nie ponieważ podobał mi się kolor (jakość wykonania wydaje się być podobna jak u innych producentów okien w zbliżonej cenie).Przed zakupem oglądałem okna Natury białe, zamontowane ponad 8 lat temu, nie malowane ponownie. Wyglądały całkiem przyzwoicie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodzio 2003 22.03.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Do Zielonej.Ja też myśle o tych oknach,bo bardzo mi się podobają, ale nie mam żadnej wiadomości o samej firmie. Czy mają atest na okna?Prosiłbym o informację jak układa się współpraca z nimi po transakcji.Chodzi o regulacje, serwis itp. Jak długo masz te okna?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 24.03.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 W styczniu zamówiłem okna sosnowe, mikrowczepy, kolor lazurowy afromozja Natury, zapłaciłem a będą montowane w maju. Widziałem okna osobiście w salonie i mi się cholernie podobały. Widziałem okna wielu droższych firm i niczym się specjalnie nie różniły. Zamontowane okna widziałem u kilku osób i od kilku miałem opinie. Opinie są pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts