Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Płytki ścienne do kuchni-poszukiwane

MarzannaPG

Recommended Posts

Dzięki, już przejrzałam wczeœniej :D Nie chodzi mi tyle o inspirację, ale gdzie mogę takie podłużne, prostokštne (małe, duże, białe, kolorowe...) znaleŸć. Kto je produkuje, jak się nazywa kolekcja itp. Z pewnoœciš sš na forum tacy, którzy majš takie płytki w swoich kuchniach albo majš je ich znajomi, widzieli gdzieœ takie...

uhu, wlasnie dlatego podalam ten topik, bo tam przewaznie dziewczyny podawaly nazwe plytek i kolekcji 8) a to sobie mozna bach na google, wyczaic producenta i zobaczyc gdzie ma dystrybutorow.

ale i tak zawsze mowie, jak sie zobaczy na scianie polozone w czyims prywatnym mieszkaniu, to nie to samo co na reklamowych zdjeciach :wink:

uhu, wlasnie dlatego podalam ten topik, bo tam przewaznie dziewczyny podawaly nazwe plytek i kolekcji 8) a to sobie mozna bach na google, wyczaic producenta i zobaczyc gdzie ma dystrybutorow.

ale i tak zawsze mowie, jak sie zobaczy na scianie polozone w czyims prywatnym mieszkaniu, to nie to samo co na reklamowych zdjeciach :wink:

Dokładnie! :D

Niestety albo ja ślepa albo nie znalazłam w tym wątku, który podajesz interesujących mnie płytek, zatem nie mogę znaleźć w googlach producenta po ich nazwach... :(

Poszukam w necie zdjęć, na których widziałam 'moje' płytki, niestety, 'bezimienne', bo w prezentacji chodziło o kuchnie...

Ja widziałam.Nie wiem gdzie mieszkasz, ale kupowałam jasno szare o wymiarach 30x10 w Katowicach w sklepie o nazwie BOZ 2 obok IKEA. Z tej samej kolekcji są białe i grafitowe. Z tego co wiem to taki sklep jest również w Krakowie.Powinnam jeszcze podać nazwe firmy, ale za nie mogę sobie teraz skojarzyć.Na pewno hiszp. chyba "Altini" cena około 110zł metr.

Bardzo podobne są też w Katowicach -Rozdzieniu obok mebli kuchennych RUST. Nazywają sie "Urban" też 30x10 firmy znów nie pamiętam, ale widziałam rózne kolory na ekspozycji.

Pozdrawiam i zycze udanych łowów :)

Dziękuję bardzo, monig!

A poniżej dla mnie ekstra odjazd: przepiękna kuchnia w przecudnych płytkach. Takie chciałabym dokładnie mieć: ten kolor, z taką srebrną listwą, dwa układy: szeroka a potem pasek węższych.

http://foto.onet.pl/upload/4/84/_572506_n.jpg

To chyba tylko ja mogę Tobie pomóc Marzanno :wink: :D .

P. S. Zastrzegam sobie prawa autorskie, do zdjęcia też :wink: :D