Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spółdzielnia forumowa?

Gość

Recommended Posts

Obecnie jestem na etapie kominka (jotul, spartherm a może tarnawa?) i kotłowni (olej buderus, viesman). Chetnie poszukam kogoś chętnego do zakupów. Region Radom, Kielce, Czestochowa, Lublin, Kraków o dległość rzecz wzgledna.:smile:Termin max 1 mies. - wklad, kotłownia - 2 mies.

Czekam na podobnych chętnych

Witam.

On 2003-01-27 13:19, JANK wrote:

Podoba mi się taka SPÓŁDZIELNIA. Myślę, że mogła być tworzona wokół większych miast. Ja jestem na etapie wykończeniówki/drzwi zewnętrzne, wewnętrzne,podłogi,posadzki,kotłownia,suche tynki,wyposażenie łazienek itp./ Buduję w okolicach Białegostoku.

No to mamy identyczne zapotrzebowanie, w okolicach Białegostoku :wink:

Może na priv-a albo na regionalnym?

Sebastian

Nie wiem czy redakcja mnie polubi, ale to forumowicze chcą. Macie darmowy dostęp do takiego narzędzia, które spełnia większość tych oczekiwań. Kieruje Wasze zapytania ofertowe do szerokiego grona dostawców i to zawsze do tych właściwych. Oni muszą Wam tylko odpowiedzieć trzeba więc dać jakiś kontakt. Standardowo jest to adres e-mail, który nie jest udostępniany nikomu - na serwerze jest tymczasowa skrzynka, w której gromadzą się odpowiedzi i dzień po dacie ważności zapytania wszystkie odpowiedzi są wysyłane w jednym mailu. Czasem nie jest to wygodne i wtedy ludzie wpisują swój kontakt w treści zapytania. (e-mail, tel.).

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-04-22 16:01 ]

• 3 weeks później...

Założenia spółdzielni są dobre ,tylko nie wykonalne ,ponieważ każdy chce mieć co innego i w powodzi tysiecy produktów i rejonizacji ,to moim skromnym zdanien nie do spełnienia .Hurtownie czytają takie rzeczy czego dowodem jestem ja .Z poważaniem.

p.s Staram się zawsze doradzić ,ale tylko z mojej branży.Nie mówię jakiej bo zostanę posądzony o reklamę.