Gość 25.01.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Obecnie jestem na etapie kominka (jotul, spartherm a może tarnawa?) i kotłowni (olej buderus, viesman). Chetnie poszukam kogoś chętnego do zakupów. Region Radom, Kielce, Czestochowa, Lublin, Kraków o dległość rzecz wzgledna.:smile:Termin max 1 mies. - wklad, kotłownia - 2 mies.Czekam na podobnych chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 27.01.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Podoba mi się taka SPÓŁDZIELNIA. Myślę, że mogła być tworzona wokół większych miast. Ja jestem na etapie wykończeniówki/drzwi zewnętrzne, wewnętrzne,podłogi,posadzki,kotłownia,suche tynki,wyposażenie łazienek itp./ Buduję w okolicach Białegostoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 a nie lepiej takie hasła rzucać w forumowych klubach regionalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 27.01.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Mi się też pomysł podoba. Ja buduję w minispółdzielni, kupujemy z sąsiadem (bliźniak), raz udało się załatwić upust 30% !!! przeważnie upusty to 5 - 20%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 27.01.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Zapomniałem jeszcze o kominku i ogrodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 27.01.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Na a gdzie jest właściciel forum czyli REDAKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 27.01.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Witam. On 2003-01-27 13:19, JANK wrote: Podoba mi się taka SPÓŁDZIELNIA. Myślę, że mogła być tworzona wokół większych miast. Ja jestem na etapie wykończeniówki/drzwi zewnętrzne, wewnętrzne,podłogi,posadzki,kotłownia,suche tynki,wyposażenie łazienek itp./ Buduję w okolicach Białegostoku. No to mamy identyczne zapotrzebowanie, w okolicach Białegostoku Może na priv-a albo na regionalnym? Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 27.01.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Nie wiem czy redakcja mnie polubi, ale to forumowicze chcą. Macie darmowy dostęp do takiego narzędzia, które spełnia większość tych oczekiwań. Kieruje Wasze zapytania ofertowe do szerokiego grona dostawców i to zawsze do tych właściwych. Oni muszą Wam tylko odpowiedzieć trzeba więc dać jakiś kontakt. Standardowo jest to adres e-mail, który nie jest udostępniany nikomu - na serwerze jest tymczasowa skrzynka, w której gromadzą się odpowiedzi i dzień po dacie ważności zapytania wszystkie odpowiedzi są wysyłane w jednym mailu. Czasem nie jest to wygodne i wtedy ludzie wpisują swój kontakt w treści zapytania. (e-mail, tel.). [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-04-22 16:01 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.01.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Proponuje wspólny zakup kotłowni (Viessman) oraz kominka (Jotul). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 30.01.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Do Sebastiana - wyślij e-maila myślę, że warto się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 15.02.2003 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 Założenia spółdzielni są dobre ,tylko nie wykonalne ,ponieważ każdy chce mieć co innego i w powodzi tysiecy produktów i rejonizacji ,to moim skromnym zdanien nie do spełnienia .Hurtownie czytają takie rzeczy czego dowodem jestem ja .Z poważaniem.p.s Staram się zawsze doradzić ,ale tylko z mojej branży.Nie mówię jakiej bo zostanę posądzony o reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 15.02.2003 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 Na polskim rynku już takie coś istnieje i nazywa się "GRUPY ZAKUPOWE" Zrzesza sie paru hurtowników w grupę zakupową i negocjują ceny z importerami lub producentami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts