Zukow 24.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Proszę o informację Czy ktoś był w Egipcie na początku marcaCzy można się kąpać?Czy są silne wiatryCzy jest zimno w nocyCo koniecznie zabrać?Na co uważać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.01.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Co koniecznie zabrać? Chyba kogo...najlepiej młodą ,zgrabną sekretarkę... i "2KC"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 26.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Drzewa do lasu się nie wozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 można się kąpać, można nurkować, temperatura ok 25 st C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ja bym w te okolice jednak "drzewo" zabrał ....jak Cie dopadnie zemsta Faraona to kto sie bedzie Tobą opiekował? ( chyba ze dobrze gawarisz pa ruski - to se dasz rade....bo na miejscowe to raczej nie licz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Proszę o informację Czy ktoś był w Egipcie na początku marca zapewne był Czy można się kąpać? można Czy są silne wiatry rano bywają Czy jest zimno w nocy zalezy gdzie w mieście od 10-16 stopni, na pustyni - może spaść do zera Co koniecznie zabrać? dobry humor, resztę nabędziesz na miejscu Na co uważać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 26.01.2006 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Dzięki za rady wiele się dowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.01.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Uważaj na młodych,szczupłych facetów nienaturalnie rozdętych w pasie ,kurczowo zaciskających palce na na czymś ,od czego odchodzą druciki pod kieckę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.01.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Uważaj na młodych,szczupłych facetów nienaturalnie rozdętych w pasie ,kurczowo zaciskających palce na na czymś ,od czego odchodzą druciki pod kieckę. Wiele w życiu widziałem Pattaya, ale tu mnie zaintrygowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Uważaj na młodych,szczupłych facetów nienaturalnie rozdętych w pasie ,kurczowo zaciskających palce na na czymś ,od czego odchodzą druciki pod kieckę. Wiele w życiu widziałem Pattaya, ale tu mnie zaintrygowałeś... Po tym bys juz Luski nie zobaczył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 30.01.2006 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 może powinienem wziąść wykrywacz metalu albo caly czas być w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 15.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Proszę o informację Czy ktoś był w Egipcie na początku marca Czy można się kąpać? Czy są silne wiatry Czy jest zimno w nocy Co koniecznie zabrać? Na co uważać ... Ja byłam w pażdzierniku wiec pogoda bardzo podobna jest naprawde bardzo ciepło, na temperatury obaczyc mozna na internecie, najwazniejsze to jedzenie i picie , Polacy pija duzo Coca coli, w aptece mozna tam wszystko kupic taniej niz w Polsce, nie trzeba nic brac -kupuje sie tam nitrofuroksazyd-oni maja na to swoją nazwe, mozna wziac nitrofuroksazyd z Polski ale koniecznie w tabletkach nam buteleczka rozbiła sie pierwszego dnia, nie pic wody, i ich napojów chyba ze jest to mineralka w butelce tego pic do woli by sie nie odwodnic no i filtry!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts