calibra2 24.01.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Pies ma 8 lat mieszka w budzie na terenie zakładu pracy w Warszawie. Niestety jest zaniedbany gdyż administracja firmy, która opiekowała się dotychczas psem już tego nie chce robić . Są panowie strażnicy, którzy rzekomo o nią dbają lecz efekt jest taki, że pies nie jest wypuszczany, karmiony i marźnie w nieocieplonej budzie . Mamy zgodę na znalezienie jej nowego domku . Bardzo pragniemy pomóc suni - Sabie i oddać ją w dobre ręce. Saba to łagodna , potulna i poczciwa ,zdrowa sunia . Bardzo spragniona czułości i ciepła . Jeśli ktoś ma dom z ogrodem i pragnie zapewnić Sabie spokojną starość prosimy o kontakt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.01.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Co jest, czy na prawdę nikt nie ma serca dla biednej psiny, ?!Ja mam 7 psów i kota Teodora i raczej nie wezmę Saby do tej czeredy tym bardziej że mam już jedną Sabę (nomen omen), pewnie by się nie dogadały która jest która ale ludzie, ten pies ma dopiero 8 lat, jesli będzie w dobrych warunkach to ma przed sobą jeszcze około 5 lat lub dłużej a pewnie odpłaci TAAKIM SERCEM i miłością.Dla jego wdzięczności w psich oczach -weźcie go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.01.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Bardzo się martwię, że nikt nie chce jej wziąć, popytaj wśród znajomych a może daj parę ogłoszeń na stronach psich, tam można dawać ogłoszenia typu: przyjmę psa, oddam psa, spróbuj, może coś się uda, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 calibra2, jesli moge poradzic, to na forum http://www.dogomania.pl - w dziale " psy w potrzebie " mozesz wpisac historie Saby ( najlepiej z jej zdjeciem ), tam jest mnostwo cudownych ludzi, ktorzy robia wiecej niz mozna dla takich wlasnie biednych psiakow. Pomoga znalezc dla niej dom.Sa naprawde wielcy i wielu psiakom juz znalezli domy. Wpisz ja tam koniecznie.Pozdrawiam i zycze dla Sabci cieplego domku jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 calibra2, czy cos wiadoomo o Sabie ? Mimo, ze nikt tu nie pisze, to mysle, ze wielu forumowiczow czeka na dobre wiesci. Napisz, prosze, czy cos sie zmienilo w jej sprawie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybkie znalezienie dla niej domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 02.02.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Calibra, witaj, popieram prośbę Zuzi, napisz co z Sabą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.02.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Co z Sabą,czy znalazła dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 calibra2, napisz, czy udalo sie umiescic Sabe w cieplym i suchym domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 28.07.2006 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Saba została tam gdzie była, nic nie dało sie zrobić. Jedyny sukces, że więcej osób dowiedziało sie o jej istnieniu i pomagali.Jednak niedawno Saba zdechła. Męczyła się kilka dni wzywałam z koleżanką ekopatrol, który nakazał wezwać weterynarza. Finał jednak był przykry. Może teraz jest jej lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 28.07.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Wielka szkoda, że nie odzywała się wczeniej, może jednak co by się dało zrobić wtedy. Teraz już za pono. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 28.07.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Nie można było jej pomóc ponieważ teoretycznie miała właściciela a jeśli jest właściciel to nie miałyśmy prawa nic zrobić tzn zabrać psa tylko jedynie składać skargi a i to nie przyniosło skutku co gorsza po złości ochroniarze zamknęli psa w boksie na kłódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.07.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 cali... ja b.zaluje - bo naprawde ten post ze stycznia mi umknal kompletnie niezuwazony ale uwazam ze mozna bylo zrobic naprawde porzadna awanture I ja bym ja zrobila - nawet osobiscie "panom ochroniarzom" i przysiegam ze na dlugo , do ciezkiej cholery (!!!), by ci "Panowie" mnie zapamietali, %$#@$#%^(!!! i narobilabym rabanu - czy to w TOZ , policji, czy nawet w gazecie czy nawet bezposrednio w zarzadzie firmy ( ze slodkim pytaniem czy sobie zycza taka "reklame" w lokalnej prasie ) To ze wlasciciel nie dba o psa - nie = sie nie da sie nic zrobic (fakt ze to sie slimaczy - ale jak ktos sie zapnie to i ze slimaczeniem sobie poradzi) Mam prosbe - jakby kiedys znow byla taka naprawde "ekstremalna" sytuacja w Wawie (zagrazajaca zyciu psa) to daj znac na priv (lub na @) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 30.07.2006 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts