dr123 24.01.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 witam.mam zamiar rozbudowac dom w poprzeg. w urzedzie dowiedzialam sie ze odleglosc dobudówki od granicy dzialki musi miec co najmniej 3 metry- wtedy moja rozbudowa nie bardzo ma sens(pokój miałby tylko 2.5m a chcialam ok 4). czy jest jakas mozliwosc zeby urzad zgodzil sie na zmiane tej odleglosci (np. za pozwoleniem sąsiada)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.01.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 musisz zebrać sterete papierów i złożyć wniosek w ministerstwie droga podobno długa ale przeważnie się zgadzają ale musisz mieć jakiś dobry powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 25.01.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam. Znam wiele takich przypadków i bez problemu dostaniesz ale faktycznie będzie to droga przez meke sterta papierów i różnych rzeczy z którymi nie wiadomo co zrobić. Proponuje do tej sprawy wziąść fachowca, który poprowadzi papierologie, po pierwsze potrwa krócej a po drugie nie powinno być niespodzianek. Ja znam nawet taki przypadek że kolega dostał mozliwość zbliżenia sie do granicy i nawet nikt nie pytał sąsiada, akurat temu tez nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts