botanika 24.01.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Interesuje mnie ten tańszy wariant obłożenia schodów nie tarcicą ale merbau z blatów.Mam pytanie ,ile was kosztowały schody w przeliczeniu na stopień?Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 27.01.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 ja mam z merbau , ale z tarcicy ; jak chcesz szczegóły - pisz. wyglądają bardzo ładnie, ale powiem szczerze nie wiedziałam o żadnym tańszym obłozeniu schodów robiła firma Stolpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 27.01.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Jestem również zainteresowana, wczoraj zadałam pytanie ofertowe w firmie Domański - schody z merbau, 17 stopni "przestrzennych", proste (bez spoczników), wzór również prosty - stopnie na belce. Cena od 22 tys. bez balustrady, z mahoniu barwionego na merbau lub z merbau. Dla mnie cena zbrodnicza. Szukam tańszych, ale pięknych i dobrze zrobionych! Jeśli macie sprawdzonych wykonawców - proszę o kontakt. Jestem z okolic Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 27.01.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 ile?!!! Panowie przesadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 27.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 ile?!!! Panowie przesadzili. Też tak myślę, stąd mój post! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 27.01.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 u mnie chyba 16 stopni schody zabiegowe z podstopnicami z cokołem przyściennym cena 6300 zł( materiał i robocizna) bez balustrady zero wpłaty wstępnej , zadatku czy czegokolwiek płatne przelewem po wykonaniu faktura termin płatności 7 dni wykonane perfekcyjnie montowali 3 dni po 12 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 27.01.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 u mnie chyba 16 stopni schody zabiegowe z podstopnicami z cokołem przyściennym cena 6300 zł( materiał i robocizna) bez balustrady zero wpłaty wstępnej , zadatku czy czegokolwiek płatne przelewem po wykonaniu faktura termin płatności 7 dni wykonane perfekcyjnie montowali 3 dni po 12 godzin Poproszę o namiar!!!!!!! Bardzo poproszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 27.01.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Oczywiście ja też poproszę o ten namiar.Jeśli facet z okolic Krakowa.Mi zaproponowano za 17 stopni zabiegowe ok 550 za stopien, za mb balustrady ponad 650 zł.Z merbau chyba zrezygnuję i to nawet nie z powodu ceny.Zaczęłam się poważnie zastanawiać czy ciemna podłoga mi w ogóle pasuje.Merbau jako taki jest śliczny ale użytkowanie tej podlogi może okazać się bardzo problematyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 27.01.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 jest z Wielkopolski, namiary wyślę na priva. Najpierw przyjeżdża pan i mierzy, potem wycenia potem czekasz , potem przyjedża z gotowymi stopniami i dwoma pracownikami, którzy słuchają radia z komórki i cały czas montują. Nawet nie palą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 30.01.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Też poproszę o namiary !!!!!! Koniecznie Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 poproszę o namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 30.01.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Namiary wysłane, jak ktoś chce to mogę wysłac foto po wykonaniu niestety nie umiem jeszcze wklejać. Właściwie dobrze by było ,żeby je tu umieścić. Z minusów, to strasznie nabrudzili. Nie chciało im się docinać w garażu , szorowałam podłogę i fugi przez całą sobotę. Ale można tego przypilnować . Ja nie miałam czasu i nie wpadłam na to , żeby kazać im zabezpieczyć podłogę ; wydawało mi się to oczywiste. Zresztą ekipa od parkietu po sobie umyła okna i kaloryfery , a na czujniki ruchu założyła woreczki śniadaniowe ( ale to już był mój pomysł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 02.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 feyrus ja też bardzo poproszę o namiary i o zdjęcie jeśli można. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 02.02.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Podłączam się z prośbą o namiary i foto.Dzisiaj dzwonił do mnie gość od schodów ;15 stopni dąb 12000zł buk 9000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 02.02.2006 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Wojtek ,ten twój facet spadl z księżyca.Mogę Ci już teraz dać namiary na sensownych stolarzy z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 02.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Botanika to ja poproszę te namiary.Mam nową wycenę.Dzwoniłem do poleconego stolarzaschody dębowe (17 stopni) zabiegowe z tralkami 5000 i to już jest dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekww 03.02.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Botanika daj znać czy doszła wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 03.02.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Doszła ,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts