Yaras 24.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Kocioł 2-funkcyjny, z otwartą komorą spalania, używany od sierpnia 2005 r., nie opisuję parametrów bo chyba każdy wie o jaki kociol chodzi, Sprzedaję go gdyż, ze względu na usytuowanie kotla (zbyt mała kubatura i okap wyciągowy) i przepisy z tym związane jestem zmuszony zamontować kocioł turbo. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva. PozdrawiamYaras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaras 30.01.2006 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 oferta cały czas aktualna, kocioł jak nowy - cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaras 07.02.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 dodam że jestem z Dolnego Śląska, ale kociołek wyślę kurierem w dowolne miejsce na mój koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts