Marcin Urzędowski 24.01.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Centralny Salon Firmowy Urzędowski na woj.Mazowieckie Al.Prymasa 1000-lecia 83 http://www.urzedowski-warszawa.pl Zaprasza Marcin Urzędowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 27.01.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam! Zainteresowałam się oknami Urzędowski, ponieważ po pierwsze - uważam, że są ładne, dobre i nowoczesne, po drugie - mam wśród znajomych zadowolonych użytkowników okien tej firmy. Nie zniechęciłam sie postami na tym forum dotyczącymi kiepskiej obsługi dealerskiej i kosmicznymi terminami oczekiwania na zamówiony towar. Wczoraj odwiedziłam dealera z rozpiską ile i jakie okna są mi potrzebne, podałam termin oczekiwanej realizacji wrzesień 2006r. Pan Dealer dwoił się i troił, co po trosze zrozumiałe, bowiem moje zamówienie opiewało na kwotę ponad 40 tys. PLN (okna z pełnymi zabezpieczeniami antywłamaniowymi, drzwi wejściowe z naświetlami). Wybrałam okna Galux, wybrałam kolor i ... dowiedziałam się, że jeśli zamówię okna do KOŃCA TEGO TYGODNIA, to otrzymam je W OSTATNIM TYGODNIU SIERPNIA, jeśli oczywiście nie będzie żadnych opóźnień. Oczywiście musiałabym wpłacić zaliczkę, podpisać umowę itp. Niestety, takie stawianie mnie pod ścianą i czekanie na towar ponad 7 miesięcy (planowałam zamówić ok. kwietnia, jak staną mury domu) zupełnie mi nie odpowiada! Byłam u konkurencji, w firmie Gebauer - okna bajka, oferta szersza, mają piękne okna tarasowe przesuwne i niskoprogowe - CUDO! Dostałam ofertę, dodatkowo 20% rabatu i czas realizacji 7 tygodni. Nawet biorąc pod uwagę ewentualne opóźnienia, chyba nie będzie to w sumie ponad pół roku! WYBRAŁAM FIRMĘ GEBAUER, pomimo, że zapłacę ciut więcej (ale niewiele). No ale, pomyślałam, konkurencja nie ma drzwi wewnętrznych, a ja potrzebuję 14 sztuk eleganckich drzwi - więc wróciłam do dealera firmy Urzędowski dopytać o szczegóły. I dostałam informację, że niestety z drzwiami wewnętrznymi jest jeszcze gorzej! Ich Klient, który złożył zamówienie w czerwcu 2005 r i wtedy wpłacił zaliczkę, drzwi miał odebrać w sierpniu, a nie ma ich DO DZISIAJ!!! Jest koniec stycznia! Dziękuję uprzejmie, popytam u konkurencji! Na szczęście mam jeszcze trochę czasu. A za drzwi wewnętrzne w firmie Urzędowski zapłaciłabym 25 tys PLN. Ale nie zapłacę! Panie Urzędowski, przeszło Panu koło nosa ca 65 tys PLN z mojej kieszeni! Ktoś inny, kto szanuje Klienta i każdą złotówkę i jego czas skorzysta sprzedając mi swój towar. Ale może to dla Pana nieważne, skoro nowy salon będzie mamił kolejnych naiwnych? Mimo wszystko - powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 27.01.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 No to juz wiem, ze nie kupie Urzedowskiego, chociaz tak podobaja mi sie ich okna. Do niedawna bylam zdecydowana tylko na Urzedowskiego, ale czytajac watki o dlugich terminach i poslizgach w realizacji zamowien nie mam juz na nie ochoty. Okna musze miec na umowiony wczesniej termin na 200%, chociaz tak naprawde nie wierze, ze to wypali. Poza tym najblizszy w okolicy dealer Urzedowskiego nie wykazal specjalnego zainteresowania moim mailem z prosba o wycene. Jeszcze mam troche czasu i szukam dalej, moze zdecyduje sie na Gebauera albo okna PCV firmy Konal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaqbek 28.01.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ja też wybiorę inne okna. Niestety wolę mieć spokój i do tego jeszcze parę groszy więcej w kieszeni.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk0t 28.01.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Oj panie urzędowski - nie bez przyczyny przez małe 'p' i 'u'... nie spamuj pan, wstydu sobie oszczędź i nie bałamuć Bogu ducha winnych klientów. Jeśli firma na "małe u" nie jest w stanie zapewnić klientom satysfakcjonujących pod względem jakości usług i produktów, powinna się poważnie zastanowić nad zarządzaniem i logistyką a nie zajmować się wątpliwej jakości spamem. Swoje przejścia z pańską firmą opisałem w oddzielnym wątku. Dziękuję nigdy więcej! Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów, którzy rozważają wybór firmy na "małe u" w kwestii okienno-drzwiowej. NIE POLECAM! Wszystkich (poza panem 'u') pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 28.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Podłączyłąm się do Twojego wątku z moją opinią. I jako niedoszły klient Urzędowskiego też nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk0t 28.01.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Hej, Podłączyłąm się do Twojego wątku z moją opinią. I jako niedoszły klient Urzędowskiego też nie polecam. Miałaś farta, że się zorientowałaś 'przed' a nie 'po' wpłaceniu zaliczki... Gratuluję! Ja na własnej skórze doświadczyłem ze strony tej firmy totalnego braku profesjonalizmu... Choć w salonie sprzedaży wszystko wyglądało tak pięknie... ech... Pozdrawiam wszystkich oprócz pana 'u', Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 28.01.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 A cóż się stało z szanownym założycielem wątku? Pojawił się i zniknął? Coś PR firmy szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk0t 28.01.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 A cóż się stało z szanownym założycielem wątku? Pojawił się i zniknął? Coś PR firmy szwankuje Oni tam chyba nie mają nikogo, kto by wiedział co to znaczy PR... A założyciel wątku, jak to typowy spammer, wysyła mielonkę i natychmiast zmienia adres mailowy, aby go nikt nie ścigał... pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem spammera, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 28.01.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 A może awansował na Dyrektora Marketingu i Reklamy? I teraz od ludu dzieli go tabun asystentek i sekretarek? Eeeee, co go tam plebs obchodzi, byle się biznes kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 29.01.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Heh - zrobiłem sobie szacunkową wycenę na okienka urzędowskiego (także przez małe "u" bo zgodzę się, że po opiniach wyrażonych na forum duże się nie należy ) ale już wiem, że nie będzie w moim domku tych okien... Może trzeba im wyjaśnić skrót PR - może nie wiedzą co to :) A więc PR to Public Relations. Jeśli nadal nie wiedzą co to, niech poszukają na http://www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacława 20.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 OJej czemu znalazłam ten wątek tak późno.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts