Żelka 30.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Z zlewem tak w srodku pod oknem, mi sie podoba... Ladnie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 31.01.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Witam, Nastąpiła kolejna zmiana w projekcie: żona chce mieć w szafce narożnej urządzenie zwane "magic corner" (w brw cudo to kosztuje 1200zł ). Tak to wygląda A tak działa Tak więc szafka narożna będzie inna - o szerokości 105cm i nie będzie "wystawała" na drugą ścianę. Teraz musimy się zastanowić gdzie zabrać te 15 cm a gdzie dodać ok. 30 cm (poprzednia szafka narożna miała wymiary 90x90cm). ps. jaka jest głębokość dolnych szafek kuchennych? Skoro narożna miała 90 cm, to ile zyskam wstawiając szafkę narożną o standardowej głębokości i długości 105 cm? (trochę zamąciłem ale może ktoś zrozumie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_1999 01.02.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Pytanko o ten Magic Corner. Taka jest jego cena w firmie w której robisz kuchnie? Czy sam kupisz taniej i wkrecisz w szafke? Bo własnie mam takie dylematy, np. wnetrze do szafki podblatowej, cargo, (3 półki, szerokość 30 cm) w "mojej" firmie kosztuje jakieś 700 stów. Zastanawiam się czy nie kupić tego samemu i wkręcic do środka. Gdzie ten DacTer sprzedaje te produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_1999 02.02.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Chyba odpowiem sobie sam )) Taki Magic Corner firmy REJS kosztuje 770 zl brutto. Montazysta Ci zamontuje za kilka dych albo zrobisz sobie to sam )) http://www.rejs.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 18.02.2006 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Chyba odpowiem sobie sam )) Taki Magic Corner firmy REJS kosztuje 770 zl brutto. Montazysta Ci zamontuje za kilka dych albo zrobisz sobie to sam )) http://www.rejs.com.pl Sorki, ze nie odpowiadalem, ale jakis czas mnie nie bylo (szkolenie, urlop itp.). Tez sie waham, czy nie kupic tego oddzielnie. Boje sie tylko, czy dostane odpowiedni wymiar i czy uda mi sie to dobrze zmontowac (widzialem na wystawie mebli kuchnennych zle zamontowane - nie chcialo sie wysuwac, bo rog szafki przeszkadzal). Jak zlece to wykonawcy kuchni, to bedzie drozej, ale wtedy to ma dzialac i juz, bez dyskusji . ps. strona ktorą podajesz przekierowuje mnie na strone tygodnika wprost. Czy tylko u mnie tak dziwnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 18.02.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ps. strona ktorą podajesz przekierowuje mnie na strone tygodnika wprost. Czy tylko u mnie tak dziwnie jest? u mnie też ciekaw jestem gdzie (lub jakim programem) robiłeś ten projekt - mógłbyś podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 18.02.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 10.300 zł. Dużo to czy mało?? dość wysoka cena jak na BRW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 23.02.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 dość wysoka cena jak na BRW.. No własnie. Dziś jadę na wycenę w inne miejsce. Byłem już w jednym punkcie poza BRW, ale tam jak się dowiedzieli, że mam ofertę za 10tyś, to się tak zdziwili, że w końcu nawet nie przesłali swojej. Powiedzieli, że za tyle nie mają szans zrobić mi tylu szafek (a podobno to niedrogi punkt był ). Podkreślam, że w tej cenie są szafki drewniane (nie fornir), szuflady z systemem cichego zamykania (to on tak podraża - sporo szuflad mam w projekcie), jedna szafka typu cargo i oczywiście dodatki (uchwyty, zawiasy, listwy itp.), blat... i to chyba wszystko.... a, no i robocizna. Może to nie jest tak, że cena BRW jest wysoka, tylko to ja za dużo wymagam (drewno, duża liczba szuflad, ciche zamykanie itp)? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.02.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 jesli jeszcze mozna sie wtracic to ja dodalabym szafeczke miedzy piekarnikiem a szafka nad nim wiszaca, bo jakos ta dziura mi sie nie podobapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts