KrzysiekMazowsze 25.01.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Mogę polecić do budowy kominka . Panowie robią kominki tradycyjne jak również z wkładem grzewczym. U mnie robili kominek z wkładem oraz rozprowadzeniem ciepła na cały budynek. tj ok. 150 m2. Wte mrozy sprawdza się naprawdę bardzo dobrze jak ktoś ma zamiar stawiać sobie kominek to warto z nimi się skontaktować naprawdę ich polecam Są słowni i solidni znają się na rzeczy. 0694-069-572 Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez KrzysiekMazowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 25.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 CHĘTNIE BYM POGADAŁA ZNIMI BO WŁAŚNIE MAM KŁOPOTA Z KOMINKIEM A TEN ADRES POCZTY EMAIL-OWEJ TO DO NICH CZY DO CIEBIE.BO MOGĘ I Z TOBĄ TEŻ POGADAĆ - MILO MI BĘDZIE1 Mam nadzieję że pomocy udzielisz a z jakiej części kraju ci fachowcy ?bo nie wiem czy pod Płońsk to by przyjechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 25.01.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 zgadza sie. DObry kominek nie jest zły:). a jaki nastrój wieczorem przy lapce wina i płonącym kominku... Grauu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 26.01.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Coobah witaj ach witaj w gronie miłośników czaru i ciepełka kominkowego! miał,miał. jeden kominek już mam i chciała bym mieć drugi ,co by domek z bala na działce ogrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 02.02.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Coobah witaj ach witaj w gronie miłośników czaru i ciepełka kominkowego! miał,miał. jeden kominek już mam i chciała bym mieć drugi ,co by domek z bala na działce ogrzać oj masz racje @sylwiapsik... Skontakowałas sie z tymi facetami ?? Juz roboty ruszyły ?? napisz co i jak.. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 14.02.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Moge polecić do budowy kominka . Panowie robią kominki tradycyjne jak równiez z wkładem grzewczym. witam, mozna prosic o namiary na panów od kominków- w jakich rejonach robią? dzięki i pozdtawiam, Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Gdańsk 16.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Właśnie jestem w trakcie przebudowy i unowocześnienia kominka. Znalazłam świetną ekipę, polecaną zresztą przez znajomych. Robią solidnie, czysto, pytają się o szczegóły wizualne. Jestem zadowolona. Były kłopoty ze znalezieniem kominów w ścianach, gdyż projekt domu szeregu sprzed 10 lat nie miał nic wspólnego ze stanem faktycznym.Zainteresowanych proszę o e-maila: [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 16.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jeżeli sš z okolicy warszawy to te zchętnie bym skorzystał z kontaktu. Najlepiej prosze o info na mój email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 02.03.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 oto namiary do P. Marka...TEL.046-861-41-20 lub 0694-069-572 ja moge szczerze polecic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 02.03.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czesc, Mozesz dac namiar na tych panów od kominków? Co to za dziwny mail? NIe kumam, naprowadzcie mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 02.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czesc, Mozesz dac namiar na tych panów od kominków? Co to za dziwny mail? NIe kumam, naprowadzcie mnie... TEL.046-861-41-20 lub 0694-069-572 wklejałem już wyżej kontakt z ktorego ja korzystałem. Nadal aktualny! a mail dziwny, zgadza sie... Wiec nie mailuj, ale dzwon pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 03.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Coobah witaj ach witaj w gronie miłośników czaru i ciepełka kominkowego! miał,miał. jeden kominek już mam i chciała bym mieć drugi ,co by domek z bala na działce ogrzać oj masz racje @sylwiapsik... Skontakowałas sie z tymi facetami ?? Juz roboty ruszyły ?? napisz co i jak.. pozdr. Cieplutkie pozdrowionka z pode Płońska !!!! przepraszam że nie odpisałam .......... ech,ech,troszkę entuzjazm mi opadł kłopociki ,kłopociki rózne ...... cholera ,cholera.......... z kasą Ale idzie lepsze razem z wiosną ...są widoki więc namiar trzymam i napewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 03.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Coobah witaj ach witaj w gronie miłośników czaru i ciepełka kominkowego! miał,miał. jeden kominek już mam i chciała bym mieć drugi ,co by domek z bala na działce ogrzać oj masz racje @sylwiapsik... Skontakowałas sie z tymi facetami ?? Juz roboty ruszyły ?? napisz co i jak.. pozdr. Cieplutkie pozdrowionka z pode Płońska !!!! przepraszam że nie odpisałam .......... ech,ech,troszkę entuzjazm mi opadł kłopociki ,kłopociki rózne ...... cholera ,cholera.......... z kasą Ale idzie lepsze razem z wiosną ...są widoki więc namiar trzymam i napewno skorzystam No jak to z kasą.. częściej jej nie ma niż jest... ale bedzie dobrze, napewno! A dlaczego sądzisz, że na wiosne bedzie lepiej? Sprzedasz przebiśniegi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 06.03.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Wstyd mi znowu spóźnioona w odpowiedzi......... Dostęp do kompa najczęściej w pracy .......... .......hmmmmm fajna ta praca!! W domu jestem ostatnia w kolejce do do komputera by usiąść i pogadać zmiłymi forumawiczami A co do kasy - Lepiej kiedyś wreszcie musi być !!!!! jakiś czas byłam bez pracy - a od dwóch m-cy wreszcie stały dopływ gotówki .Ech ,ech... najpierw długi ....a później ......... to idziem jak przeciag z tą wwwwwykończeniówkąąąąą. Przebiśniegów nie kontraktowałam --- ale mlecze w maju sprzedają się jak ciepłe bułeczki może dorobimy na nich ,a łąka ze 3000m . Pod warunkiem że wcześniej stado krów od sąsiada nie ZANIECZYŚCI ,bo tak już bywało- szkodniki jedne Jak wydźwięk po spotkaniu forumowiczów - ja byłam !!!!!! pierwszy raz - i jestem mile zaskoczona organizacją ,serdecznością ludzi -tylko musiałam wyjść wcześniej - szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMazowsze 02.04.2014 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Podbijam!Firma ciągle działa! Tel. 0694-069-572 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noka2 17.04.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Czy masz zdjecia z ich realizacji, czy sa drodzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts