Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMINKI- Moge polecić do budowy kominka

Recommended Posts

Mogę polecić do budowy kominka . Panowie robią kominki tradycyjne jak również z wkładem grzewczym. U mnie robili kominek z wkładem oraz rozprowadzeniem ciepła na cały budynek. tj ok. 150 m2. Wte mrozy sprawdza się naprawdę bardzo dobrze jak ktoś ma zamiar stawiać sobie kominek to warto z nimi się skontaktować naprawdę ich polecam

Są słowni i solidni znają się na rzeczy.

0694-069-572

Edytowane przez KrzysiekMazowsze

CHĘTNIE BYM POGADAŁA ZNIMI BO WŁAŚNIE MAM KŁOPOTA Z KOMINKIEM :( A

TEN ADRES POCZTY EMAIL-OWEJ TO DO NICH CZY DO CIEBIE.BO MOGĘ I Z TOBĄ TEŻ POGADAĆ - MILO MI BĘDZIE1

Mam nadzieję że pomocy udzielisz :p :p

a z jakiej części kraju ci fachowcy ?bo nie wiem czy pod Płońsk to by przyjechali?

Coobah witaj ach witaj w gronie miłośników czaru i ciepełka kominkowego! miał,miał.

jeden kominek już mam i chciała bym mieć drugi ,co by domek z bala na działce ogrzać :p

oj masz racje @sylwiapsik...

Skontakowałas sie z tymi facetami ?? :)

Juz roboty ruszyły ??

napisz co i jak..

pozdr.

• 2 weeks później...

Właśnie jestem w trakcie przebudowy i unowocześnienia kominka. Znalazłam świetną ekipę, polecaną zresztą przez znajomych. Robią solidnie, czysto, pytają się o szczegóły wizualne. Jestem zadowolona. Były kłopoty ze znalezieniem kominów w ścianach, gdyż projekt domu szeregu sprzed 10 lat nie miał nic wspólnego ze stanem faktycznym.

Zainteresowanych proszę o e-maila: [email protected]

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Czesc,

Mozesz dac namiar na tych panów od kominków? Co to za dziwny mail?

NIe kumam, naprowadzcie mnie...

TEL.046-861-41-20 lub 0694-069-572 wklejałem już wyżej kontakt z ktorego ja korzystałem. Nadal aktualny! a mail dziwny, zgadza sie...

Wiec nie mailuj, ale dzwon :)

pozdr!

Coobah witaj ach witaj w gronie miłośników czaru i ciepełka kominkowego! miał,miał.

jeden kominek już mam i chciała bym mieć drugi ,co by domek z bala na działce ogrzać :p

Juz roboty ruszyły ??

napisz co i jak..

pozdr.

Cieplutkie pozdrowionka z pode Płońska !!!! przepraszam że nie odpisałam .......... ech,ech,troszkę entuzjazm mi opadł :cry: :cry: :evil: kłopociki ,kłopociki rózne ...... cholera ,cholera.......... z kasą :cry: :cry:

Ale idzie lepsze razem z wiosną ...są widoki więc namiar trzymam i napewno skorzystam :p

Juz roboty ruszyły ??

napisz co i jak..

pozdr.

Cieplutkie pozdrowionka z pode Płońska !!!! przepraszam że nie odpisałam .......... ech,ech,troszkę entuzjazm mi opadł :cry: :cry: :evil: kłopociki ,kłopociki rózne ...... cholera ,cholera.......... z kasą :cry: :cry:

Ale idzie lepsze razem z wiosną ...są widoki więc namiar trzymam i napewno skorzystam :p

No jak to z kasą.. częściej jej nie ma niż jest...

ale bedzie dobrze, napewno! A dlaczego sądzisz, że na wiosne bedzie lepiej? Sprzedasz przebiśniegi :) ??

Wstyd mi znowu spóźnioona w odpowiedzi......... :oops:

Dostęp do kompa najczęściej w pracy .......... .......hmmmmm

fajna ta praca!! :p :p

W domu jestem ostatnia w kolejce do do komputera by usiąść i pogadać zmiłymi forumawiczami :p :p :p

A co do kasy :evil: - Lepiej kiedyś wreszcie musi być !!!!!

jakiś czas byłam bez pracy - a od dwóch m-cy wreszcie stały dopływ gotówki .Ech ,ech... najpierw długi ....a później ......... to idziem jak przeciag z tą wwwwwykończeniówkąąąąą.

Przebiśniegów nie kontraktowałam --- ale mlecze w maju sprzedają się jak ciepłe bułeczki może dorobimy na nich ,a łąka ze 3000m .

Pod warunkiem że wcześniej stado krów od sąsiada nie ZANIECZYŚCI ,bo tak już bywało- szkodniki jedne

Jak wydźwięk po spotkaniu forumowiczów - ja byłam !!!!!! pierwszy raz - i jestem mile zaskoczona organizacją ,serdecznością ludzi -tylko musiałam wyjść wcześniej - szkoda :cry:

• 8 years później...
  • 3 weeks później...