Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

meble biurowe - biurko,fotel

marc27

Recommended Posts

Kochani szukam dobrego biurka i fotela do pokoju. Gdzie są fajne sklepy z takim sprzętem w warszawie czy w okolicach warszawy?

Teraz to tylko trzeba czekać na post o treści:

Gdzie można kupić smaczny chleb i świeże masło w Warszawie czy w okolicach Warszawy?

Z pewnością takiego postu się doczekamy :p :wink:

P.s - Nazwy miast pisze się z DUŻEJ litery. To tak na marginesie treści zadanego pytania.

Jerzysio

Szukam dobrego fotela z regulacją oparcia. Biurko tak do 2 tysięcy.(oglądałem w Agacie i w sklepach na wylocie na Gdańsk, ale były takie sobie).

Yogi66 a co ty jesteś taki drobiazgowy?

ps (bez kropeczki i nie z dużej litery :p co powie Yogii, pewnie napisze poprawnie co?)

W warszaie (z dużej się pisze yogii? - mam nadzieje że się nie obrazisz że jest znowu z małej) nie ma smacznego chleba. Yoggi jest zabawny, chyba je nieświeże masło :lol:.

przerażacie mnie trochę - kochanie wybrało dla mnie szafę i biurko (z jakimś pomocnikiem) właśnie z ikeii (połowa ceny podanej przez naszego stolarza) jeszcze nie kupione

:lol:

myślicie, ze mam się stawiać :-?

btw. fotel do biurka mam sobie sam wybrać i na pewno nie będzie z ikeii (prostuję aby nie było - nie będzie bo żaden z modeli które próbowałem nie był wygodny ;).

Gość tripper

oj, ale zla i brzydka jest ta ikea, zlo z zachodu w ogole, straszne to, taki meblowy fastfud i brzydkie i zlej jakosci, a meble to sie rozpadaja jak tylko pies je dotknie ogonem, tak ze strach na nich siadac albo ksiazke polozyc!!!

ludzie, bez przesady, IKEA nie jest zla, inna sprawa, ze jak widze kolejne mieszkanie urzadzone LACKiem i kuchnia rustkalna z bialymi frontami, to chce mi sie rzygac, ale meble nie sa gowniane i sluza przez lata.

Myślałem że ktoś tu zna jakieś mniejsze porządne sklepy z fotelami biurkami itp. Ale widze że towarzystwo kupuje w ikei i nie może pomóc. Więcej sklepów poza ikeą towarzystwo nie widziało. Taki Triper, maślany cieplak yogi 66 , i sonika (co tu całe życie siedzi)jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to po co piszecie byle coś napisać. :D. Latajcie do ikei i bawcie się dobrze przy reklamacjach, doradzcy od siedmu boleści fafarafa forum (olimpy forum):lol:

Sonika - 7270 bezsensownych postów na forum. Gratuluje takiego wyniku. Olimp forum. Może byś sobie znalazła jakieś hobby albo poszła na ryby. Może czas np. dzieci rodzić no chyba że jesteś na etapie szukania faceta. No tu go nie znajdziesz. Spróbuj w Ikei :D Pewnie się chwalisz wszystkim że jesteś olimpem i masz tyle wyświetleń ha ha. Gratulacje

Sonika napisała:

Dzięki Moniś.

Początkowo w projekcie, tam na lewo od lustra i pod sufitem miały być bambusy i wyglądałoby to super oryginalnie, ale......

Mój małż stwierdził (i chyba miał rację), że nie wiadomo co by się z tymi bambusami działo po jakimś czasie.

Wiadomo - łazienka nie za duża, wilgoć itd.

Bambusy niestety nie przeszły .

Jest trochę zmian, ale może też będzie ładnie.

Sonika widziałem Twój domek ale tandeta i polski kicz żywcem ściągnięty z tanich czasopism. Ty już tu nie doradzaj lepiej nikomu na tym forum :D Ale lipa ja mam dom i apartament piknie wykończone i takiej tandety jak ty nie widziałem. Widać u ciebie brak środków na wykańczanie. Widoczne są w twoim domku rażące tanie rozwiązania (połączenia koszmar).