Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

meble biurowe - biurko,fotel

marc27

Recommended Posts

• 1 year później...
marc 27 - szlag mnie trafia jak czytam te twoje brednie! :evil: Nie wiem jak możesz pisać komuś żeby innym już lepiej nie doradzał - to ty człowieku lepiej nie pojawiaj się więcej na tym forum - ja przez ciebie straciłam kilka tysięcy złotych!!! :evil: :evil: :evil: Tak, tak, przemądrzały marc polecił mi super stolarza, który okazał się zwykłym oszustem i ukradł nam pieniądze. Sprawa trafiła do sądu i mam nadzieję, że będzie miała swój szczęśliwy finał, ale najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć. Marc, a może ty razem działasz z tym stolarzem? Ty polecasz, on kradnie, a później dzielicie się kasą? A jeśli masz rzeczywiście cokolwiek wykonanego przez tego oszusta, to współczuję, bo to dopiero jest tandeta! :evil: Przez ciebie cała moja rodzina przeżywa koszmar - nigdy ci tego nie wybaczę doradco od siedmiu boleści !!! :evil: :evil: :evil:

Jeśli chodzi o fotele a w szczególności te dyrektorskie to można z allegro cenowo różnice oszałamiające z porównaniem do tych tak zwanych produktów "oryginalnych" w" super sklepach" :wink:

za około 600zł ze skóry i drewna

http://images29.fotosik.pl/107/241b21461f10b890.jpghttp://images23.fotosik.pl/106/33f33d5169cd58e1.jpg

Jak za drogo to są tańsze, a jak za tanie to w super sklepach za parę tysięcy można takie same zakupić :lol:

A biurko kiedyś miałem ze zwykłego sklepu meblowego z bardzo grubym laminatem nie do zdarcia później wymieniłem na BRW i po dwóch latach od klawiatury i myszki powycierał się fornir :o Pomijając że wszędzie gdzie były łożyska to powypadały.

Teraz bym chyba się skłonił stworzyć biurko sam lub przy pomocy stolarza, oczywiście sprawdzonego :D

A jak nie to obrabować bank i kupić takie retro przynajmniej sie nie rozpadnie :wink:

• 9 years później...
dobrym wyborem jeżeli chodzi o fotele komputerowe to te kubełkowe które idealnie podtrzymują plecy. Ja dała się namówić synowi na takie rozwiązanie i nie żałuje. Jeżeli jednak pracujemy u kogoś w firmie to polecam fotele "dyrektorskie". Są modele ze specjalnym podparciem na dolną część pleców. To fajna sprawa jeżeli przy komputerze siedzisz kilka godzin dziennie.

• 1 year później...
Stoję przed wyborem mebli do biura i gabinetu i powiem wam, że jestem w kropce... W dobie Internetu mamy zdecydowanie za dużo możliwości :) Teoretycznie mam wizję, chciałbym, żeby było nowocześnie, schludnie i elegancko. Jestem na etapie wybierania biurek i te biurka gabinetowe wydają mi się ciekawym rozwiązaniem. Szczególnie podobają mi się zestawy longplay, wyglądają naprawdę fajnie i oryginalnie. Czy jesteście w stanie coś jeszcze polecić? Edytowane przez etomix
brak możliwości oceny i udzielenia porady przez innych użytkowników