Jerzysio 29.01.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ...a ta frustracja to pewnikiem wyniczek niewygodnego foteliczka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 31.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 marc 27 - szlag mnie trafia jak czytam te twoje brednie! Nie wiem jak możesz pisać komuś żeby innym już lepiej nie doradzał - to ty człowieku lepiej nie pojawiaj się więcej na tym forum - ja przez ciebie straciłam kilka tysięcy złotych!!! Tak, tak, przemądrzały marc polecił mi super stolarza, który okazał się zwykłym oszustem i ukradł nam pieniądze. Sprawa trafiła do sądu i mam nadzieję, że będzie miała swój szczęśliwy finał, ale najgorszemu wrogowi nie życzę takich przeżyć. Marc, a może ty razem działasz z tym stolarzem? Ty polecasz, on kradnie, a później dzielicie się kasą? A jeśli masz rzeczywiście cokolwiek wykonanego przez tego oszusta, to współczuję, bo to dopiero jest tandeta! Przez ciebie cała moja rodzina przeżywa koszmar - nigdy ci tego nie wybaczę doradco od siedmiu boleści !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 04.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 ikea kicz ale agata to juz co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 04.11.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Jeśli chodzi o fotele a w szczególności te dyrektorskie to można z allegro cenowo różnice oszałamiające z porównaniem do tych tak zwanych produktów "oryginalnych" w" super sklepach" za około 600zł ze skóry i drewna http://images29.fotosik.pl/107/241b21461f10b890.jpghttp://images23.fotosik.pl/106/33f33d5169cd58e1.jpg Jak za drogo to są tańsze, a jak za tanie to w super sklepach za parę tysięcy można takie same zakupić A biurko kiedyś miałem ze zwykłego sklepu meblowego z bardzo grubym laminatem nie do zdarcia później wymieniłem na BRW i po dwóch latach od klawiatury i myszki powycierał się fornir Pomijając że wszędzie gdzie były łożyska to powypadały. Teraz bym chyba się skłonił stworzyć biurko sam lub przy pomocy stolarza, oczywiście sprawdzonego A jak nie to obrabować bank i kupić takie retro przynajmniej sie nie rozpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 05.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 witamtak się składa że ja z tej branżymebli biurowych jest masa wszystko zależy czego oczekujesz: w okleinie naturalnej, melaminie, nowoczesne na metalowych stelażach itd itdwszystko zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi1 28.11.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 dobrym wyborem jeżeli chodzi o fotele komputerowe to te kubełkowe które idealnie podtrzymują plecy. Ja dała się namówić synowi na takie rozwiązanie i nie żałuje. Jeżeli jednak pracujemy u kogoś w firmie to polecam fotele "dyrektorskie". Są modele ze specjalnym podparciem na dolną część pleców. To fajna sprawa jeżeli przy komputerze siedzisz kilka godzin dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etomix 09.05.2018 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 (edytowane) Stoję przed wyborem mebli do biura i gabinetu i powiem wam, że jestem w kropce... W dobie Internetu mamy zdecydowanie za dużo możliwości Teoretycznie mam wizję, chciałbym, żeby było nowocześnie, schludnie i elegancko. Jestem na etapie wybierania biurek i te biurka gabinetowe wydają mi się ciekawym rozwiązaniem. Szczególnie podobają mi się zestawy longplay, wyglądają naprawdę fajnie i oryginalnie. Czy jesteście w stanie coś jeszcze polecić? Edytowane 9 Maja 2018 przez etomix brak możliwości oceny i udzielenia porady przez innych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts