abromba 26.01.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 W ogóle to wielkie dzięki za zrobienie tematów przyklejonych. Ale nadal niedoświadczeni forumowicze zakładają nowe tematy - i choć ci starsi od razu dają linki do juz istniejących, to ktoś coś jednak dopisuje. Nie mam no nikogo pretensji, mi tez sporo czasu zajęło zorientowanie się w zasadach obowiązujących na forum. Ale zastanawiam się, czy nie byłoby możliwości przerzucenia takich 2-3 postowych maluchów do dużych tematów? Przy zwrocie VAT każda interpretacja jest cenna, a ogarnięcie tego wszystkiego przy rozsianych tematach staje się prawie niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.01.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 W ogóle to wielkie dzięki za zrobienie tematów przyklejonych. Ale nadal niedoświadczeni forumowicze zakładają nowe tematy - i choć ci starsi od razu dają linki do juz istniejących, to ktoś coś jednak dopisuje. Nie mam no nikogo pretensji, mi tez sporo czasu zajęło zorientowanie się w zasadach obowiązujących na forum. Ale zastanawiam się, czy nie byłoby możliwości przerzucenia takich 2-3 postowych maluchów do dużych tematów? Przy zwrocie VAT każda interpretacja jest cenna, a ogarnięcie tego wszystkiego przy rozsianych tematach staje się prawie niemożliwe... w obecnej chwili nie ma mozliwosci łączenia ze soba wątków, prosiłem już kilka razy obslugę techniczną forum o dołożenie tej możliwości, ale jak narazie bez efektów. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 01.02.2006 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Buu, a ja w swojej ignorancji internetowej myślałam, że wszystko da się zrobić. I właśnie na kolejnym nowozałożonym temacie ponowiłam mój apel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts