Nefer 01.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja nie ryzykowałam wycięcia np. elektryki ze ścian Dlatego najpierw były okna,brama docelowa i drzwi w wersji budowalnej a potem instalacje i tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 01.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A ja wyszedłem z założenia, że jak ktoś będzie bardzo chciał, to wstawione okna też go nie powstrzymają. A na pijaka czy zbieracza złomu wystarczą dechy. Samopoczucie poprawiał mi założony alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ja mam dom w takiej okolicy, że nie ryzykowałam. Alarm wjechał razem z oknami/bramą i drzwiami. Tego samego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.05.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A u nas drzwi i bramy,no jak i okna zamontowali na samym koncu.Na szczescie taka mamy okolice i sasiadow wokol,ze moglismy sobie pozwolic na instalacje i na tynki przy otwartym budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts