BroNet 26.01.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Mam takie pytanko ,czy warunki zabudowy są potrzebne przy kazdej budowie ??? Bo Pani z Urzedu Gminy wydając mi wypis i wyrys ... poinformowała mnie że teraz mam sobie znalesc projektata który dalej pokieruje sprawę, a Warunki zabudowy nie są wymagane. Nie wiem teraz co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redd 26.01.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Warunki zabudowy i zagospodarowania terenu są wydawane jeżeli dla przedmiotowego terenu nie obowiązuje aktualny plan miejscowy. Jeśli dla Swojej inwestycji otrzymałeś wypis i wyrys z miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego to oczywiście jest to jednoznaczne z istnieniem takiego planu, a tym samym nie trzeba już ustalania warunków zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts