bwojtek 27.07.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 pozwolicie, że odgrzeje kotleta, mam problem z moim 3latkiem, który to ostatnio wszedł na parapet i otworzył sobie okno z uchylnego i spojrzał na świat z 16 piętra... czy klamki na kluczyk można "zamknać" w pozycji uchylnej czy tylko w jednym położeniu klamki możliwe jest jej zablokowanie? Zainteresuj się czymś co się nazywa zamek woźnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 27.07.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Klamki z kluczem blokują się w pozycji zamkniętej lub uchylonej. A Tilt-first (TBT) można uzyskać przez wymianę okuć (lub tylko trzech ich elementów) w zamontowanych oknach. Samo okucie Tilt First to połowa sukcesu. Potrzebna jeszcze specjalna klamka z kluczykiem (TBT). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomeszek 28.07.2017 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 dzięki za pomoc, już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 28.07.2017 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Samo okucie Tilt First to połowa sukcesu. Potrzebna jeszcze specjalna klamka z kluczykiem (TBT). Klamka, zaczep UR, ramię rozwórki. To trzy elementy o których pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts