Olkalybowa 29.01.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Mogę Ci przybliżyć jak zakłada sięalbum w onecie. A z niego jak kopiuje się zdjecia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 29.01.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Ale to nie ma znaczeniaczy jesn na onecie czy na innym serwerku. Zapewne mam ograniczenia stosowane przez adminów tego forum. Pewnie każdy nowy jema a o nich nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 29.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Dzięki za pomoc Ola. I tak dobrze ze mam dziennik a nawet nie zacząłem myśleć o ściaganiu humusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 tak są zapisane. Trudno, moze kiedyś sie pojawią. Jak otwieram tę pierwszą stronę wyświtla sieobraz, klikam prawym przyciskiem myszy, pojawia sieokno, tam właściwości i wychodzi na to że nie są zapisane jako jpg. Adres URL zwróć uwagę nie konczy się jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.01.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ślicznie u Ciebie, co za okolica Ja myślę, że ten serwer nie jest ogólnodostępny i tyle bo mnie się też zjęcia nie chcą przenieść. na dowód wrzucę http://www.inter-c.pl/~storczyki/KOSZYCE/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2006 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 tak są zapisane. Trudno, moze kiedyś sie pojawią. Jak otwieram tę pierwszą stronę wyświtla sieobraz, klikam prawym przyciskiem myszy, pojawia sieokno, tam właściwości i wychodzi na to że nie są zapisane jako jpg. Adres URL zwróć uwagę nie konczy się jpg. Typ rzeczywiście jpg, ale musi być to jpg na końcu adresu URL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 29.01.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Jak zacznę cos robić na budowie to pewnie zona będzie prowadziła dziennik, ona ma większe doswiadczenie w URL-ach i innych cudach. Narazie zostawie jak jest. A serwer pewnie tak jak mówisz nie jest ogólnie dostępny, myślałem ze tu chodziło o to że był chroniony hasłem czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.02.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witos - daj coś jeszcze oprócz tych kilku zdjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 03.02.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Może jakiś opisik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.02.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Może jakiś opisik... Czy podpisik chociażby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 03.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Jest opisik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 06.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam i pozdrawiam! Do zdjęć polecam serwer http://www.imageshack.us/ Wystarczy wgrać na niego obrazek, a on sam generuje kody do wklejenia np. na forum. BTW. skąd się bierze zdjęcia z samolotu???? ja też chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.02.2006 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Piękne masz widoki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts