Zyzia 02.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Gaweł: dziekuje za zaofiarowanš pomoc:-) Budujemy na południowy zachód od Warszawy - w Pradze czeskiej, więc nie mam możliwoci skorzystania z usług polecanego studniarza. Dom nie jest wielki, to tylko tak wyglšda, bo wokół jest pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.09.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Gaweł: dziekuje za zaofiarowanš pomoc:-) Budujemy na południowy zachód od Warszawy - w Pradze czeskiej, więc nie mam możliwoci skorzystania z usług polecanego studniarza. Dom nie jest wielki, to tylko tak wyglšda, bo wokół jest pusto A to nic nie szkodzi bo tu niechodzi o strony wisły tylko o obszar po prostu studzniarz zna warstwy wodonosne nannaszym terenie i gdzies dalej sie nie podejmuje a tak to spoko, kopał kiedys w wawrze i gdzies chyba w Zegrzu, jakby co to słuzę namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.11.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Tylko się nie załamuj! Świetnie Wam idzie, domek jest piękny, dzieciaki cudne, a to że kręgosłup nawala to może jedynie taki prztyczek w nos byś zadbała o siebie i czasem znalazła sobie chwilę wytchnienia Trzymaj się. Pozdrawiam cieplutko. Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zyzia 10.11.2006 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Iwu - dziekuję . Jakie dwa lata z powodzeniem udawałam, że wszystko OK, ale niestety, kręgosłup o sobie przypomniał. Jako to będzie, ja wiem. Tylko żeby tak nie bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 22.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://images1.fotosik.pl/312/c338e4f533008bcfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts