slaweksie 27.01.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witajcie, jestem przed kupnem kominka, nie wiem jaki. Bedzie on miał tylko za zadanie dogrzać salon, nie bedzie powiązany z systemem ogrzewania. Jak ogladałem w Castoramie to były kominki na ogień ciągły i przerywany. Proszę poradzcie jakąś dobra firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 28.01.2006 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 i co nikt nie poradzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 28.01.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witaj. Na forum bylo cale mnostwo dyskusji o kominkach. Uzyj opcji wyszukiwania a na pewno cos znajdziesz. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=46373&highlight=kominki to tylko jeden z wielu wynikow. Powodzenia przy wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 28.01.2006 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 dzieki ale w ogłoszeniach drobnych (tego tyczy ten link) nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 28.01.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witajcie, jestem przed kupnem kominka, nie wiem jaki. Dobry stosunek jakosci do ceny mają wkłady Tarnawa, sam zamierzam kupić Tarnawę Comfort 16kW. Cena wraz ze stojakiem ok.3600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 29.01.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Już sobie wyobrażam jak tą Tarnavą ktoś "dogrzeje" sobie salon.Tu po prostu potrzebny jest wkład mniejszej mocy.Jotul ma np. małe wkłady 5 KW.A tak na marginesie jak Ci pomóc Sławku, jak napisałeś tak mało danych o swoich oczekiwaniach w stosunku do wkładu?A może zamiast szarpać się z budową kominka, to kup sobie efektowną kozę?Jeśli to ma być tylko dogrzewanie to ja tak bym zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 29.01.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Używam Tarnawy - ale grzeję bez problemu cały dom. Jeżeli chcesz tylko i wyłącznie dogrzać jedno pomieszczenie to rzeczywiście - może fajna koza ? Sam kominek to nie tylko wkład - a obudowanie też kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts