Miras 28.01.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Powiedzcie dlaczego u nas jest tak wielu znawców dobrej rozrywki muzycznej, którzy wypaczyli wyniki Eurowizji. Why Czuję, że dzisiaj będę miał "potrójne" koszmary Psychologu pomóż mi zrozumieć dlaczego... , albo poproszę o pomoc Chucka Norrisa Pomimo tego uważam, że Eurowizja była najlepsza z dotychczasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 28.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Dlaczego nie wysla Beaty Kozidrak na Eurowizje? Jest swietna!!! Bardzo ja lubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 28.01.2006 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Dlaczego nie wysla Beaty Kozidrak na Eurowizje? Jest swietna!!! Bardzo ja lubie! Masz rację Beatka jest niezła, tylko kto ją ubiera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.01.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Dlaczego nie wysla Beaty Kozidrak na Eurowizje? Jest swietna!!! Bardzo ja lubie! Bo na eurowizje musi byc nowa piosenka a Beatka takiej chiba ni ma No ale patrzcie Panstwo zabraklo w zespole tylko mandarynki Miras a ty chlopie wieszkych zmartwien ni masz? to ustaw mi gniazdka na projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.01.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 nie zagladalem ..kto jedzie ??? ostanio było disco-polo w wydaniu cyganskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 28.01.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 na pewno będzie lepiej niż rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 28.01.2006 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Miras a ty chlopie wieszkych zmartwien ni masz? to ustaw mi gniazdka na projekcie Gniazdka hmm nie będę się wymądrzał, ale zaplanuj wymarzone ustawienie urządzeń el. z uwzględnieniem zmian sezonowych i próbuj dostosować Jeszcze jestem przed elektryką... jak już się zdecydujesz to zapukam do Ciebie po radę Teraz walczę z planami ogrzewania, oknami i ociepleniem - gniazda trochę później a może już teraz pójdę do ogrzanego ... przez Żabę i "ustawię" z nią to gniazdko Oj chyba ta Eurowizja mi zaszkodziła jednak... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.01.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 a eurowizja ma jakis poziom, tacy kandydaci jak i cała impreza........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 29.01.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Wczorajszy konkurs ogladałam jednym okiem (raczej w innej muzyce gustuje, ale przyznam, że chcialam wiedziec kto wygra) i byłam baaaardzo zdziwniona decyzją telewidzów Zaczełam sie zastanawiać, czy Polacy maja problem ze słuchem czy tez może z poczuciem estetyki... Ale dzis przyszło mi do głowy, że to byl jednak dobry wybór a wiecie dlaczego?Bo tak naprawdę tylko Ich troje ma jakakolwiek szanse zdobyc w miare dobre miejsce (powiedzmy w pierwszej piątce - dziesiątce). Przeciez w całym konkursie Eurowizji nie chodzi o talent ani głos (poziom tego konkursu jest żenująco niski), ale o zrozumienie pełnych socjologicznych prawideł. Czerwonowłosy lider na pewno zapada w pamięć, a jesli ten zespół pokaze sie w kazdym państwie, który bierze udziala w Eurowizji - jest spora szansa, że zagłosują na niego. Z tego co słyszałam, mają zamiar wypromowac ten konkursowy utwór we wszystkich krajach. To może zadziałąć, bo przecież - jak powiedziano w pewnym filmie - "najbardziej lubimy te piosenki, które już znamy" A poza tym...zupełnie nie wiem dlaczego zagłosowała na nich Polska...ale dlaczego w takim razie nie miał by zagłosowac świat...? Tylko...jakie to właściwie ma znaczenie...wygraja: przegrają...wszystko jedno Dla wyjaśnienia....na codzień słucham mocnego rocka progresywnego Nie jestem fanką Ich troje Choć zdumiewa mnie fenomen ich popularności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.01.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Mi sie "Dezire" nawet calkiem podobało (Good girl utwór) a widzialam tez teledysk - jeden z ładniej nakreconych polskich teledyskow jakie dane mi bylo zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 06.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Zbyt poważnie podchodzimy do tego szmirowatego konkursu. Tam ma być lekko, łatwo i przyjemnie, dlatego kandydatów powinni szukać wśród wykonawców współczesnej odmiany disco-polo. Gdyby było na poważnie to ze swoją sceną muzyczna Brytyjczycy powinni kasować co roku pierwsze miejsce, ale ono to zlewają i publika nawet nie wie kto jest ich reprezentantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dlaczego nie wysla Beaty Kozidrak na Eurowizje? Jest swietna!!! Bardzo ja lubie! Masz rację Beatka jest niezła, tylko kto ją ubiera??? Beatka mysli ze ma 20 lat...i jest szczuplutką blondynką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 nie zagladalem ..kto jedzie ??? ostanio było disco-polo w wydaniu cyganskim jedzie ten co ma czerwone włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 06.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Swoja drogą ciekawe ile im czerwonowłosy dał, że zgodziły się te trzy Panie zaśpiewać w jednym miejscu i czasie, tuż obok siebie bo dla samej publiki pewnie tego nie zrobiły tylko Mandarynki brakło, ale ona może wcześniej więcej wytargowała i ma teraz Trzeciego gdzieś tam, gdzie oko ludzkie bez wziernika nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A co to jest Ich Troje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Swoja drogą ciekawe ile im czerwonowłosy dał, że zgodziły się te trzy Panie zaśpiewać w jednym miejscu i czasie, tuż obok siebie bo dla samej publiki pewnie tego nie zrobiły tylko Mandarynki brakło, ale ona może wcześniej więcej wytargowała i ma teraz Trzeciego gdzieś tam, gdzie oko ludzkie bez wziernika nie dociera A może one tak z radości, bo właśnie Mandarynki niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.02.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 nie zagladalem ..kto jedzie ??? ostanio było disco-polo w wydaniu cyganskim jedzie ten co ma czerwone włosy Teraz już zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 A co to jest Ich Troje? ... przedstawiam , ... bardzo proszę http://chefpaul.w.interia.pl/images/Ich%20troje.jpg ... też nie wiedziałem, ale przedwczoraj dostałem "na maila" pozdrawiam serdeczniuchno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Ten z prawej...to długi!!! wysoko zaszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.02.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 A co to jest Ich Troje? ... przedstawiam , ... bardzo proszę http://chefpaul.w.interia.pl/images/Ich%20troje.jpg ... też nie wiedziałem, ale przedwczoraj dostałem "na maila" pozdrawiam serdeczniuchno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts