Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ich Troje -Pomóżcie

Miras

Recommended Posts

Powiedzcie dlaczego u nas jest tak wielu znawców dobrej rozrywki muzycznej, którzy wypaczyli wyniki Eurowizji. Why :o

Czuję, że dzisiaj będę miał "potrójne" koszmary :x

Psychologu pomóż mi zrozumieć dlaczego... , albo poproszę o pomoc Chucka Norrisa 8)

Pomimo tego uważam, że Eurowizja była najlepsza z dotychczasowych.

Miras a ty chlopie wieszkych zmartwien ni masz? :lol: to ustaw mi gniazdka na projekcie :wink:

:lol:

Gniazdka hmm :roll:

nie będę się wymądrzał, ale zaplanuj wymarzone ustawienie urządzeń el. z uwzględnieniem zmian sezonowych i próbuj dostosować :wink:

Jeszcze jestem przed elektryką... jak już się zdecydujesz to zapukam do Ciebie po radę 8)

Teraz walczę z planami ogrzewania, oknami i ociepleniem - gniazda trochę później :wink: a może już teraz pójdę do ogrzanego ... przez Żabę i "ustawię" z nią to gniazdko :lol:

Oj chyba ta Eurowizja mi zaszkodziła jednak... :wink:

pzdr 8)

Wczorajszy konkurs ogladałam jednym okiem (raczej w innej muzyce gustuje, ale przyznam, że chcialam wiedziec kto wygra) i byłam baaaardzo zdziwniona decyzją telewidzów :o :o :o

Zaczełam sie zastanawiać, czy Polacy maja problem ze słuchem czy tez może z poczuciem estetyki... :x

Ale dzis przyszło mi do głowy, że to byl jednak dobry wybór a wiecie dlaczego?Bo tak naprawdę tylko Ich troje ma jakakolwiek szanse zdobyc w miare dobre miejsce (powiedzmy w pierwszej piątce - dziesiątce). Przeciez w całym konkursie Eurowizji nie chodzi o talent ani głos (poziom tego konkursu jest żenująco niski), ale o zrozumienie pełnych socjologicznych prawideł.

Czerwonowłosy lider na pewno zapada w pamięć, a jesli ten zespół pokaze sie w kazdym państwie, który bierze udziala w Eurowizji - jest spora szansa, że zagłosują na niego. Z tego co słyszałam, mają zamiar wypromowac ten konkursowy utwór we wszystkich krajach. To może zadziałąć, bo przecież - jak powiedziano w pewnym filmie - "najbardziej lubimy te piosenki, które już znamy" :p

A poza tym...zupełnie nie wiem dlaczego zagłosowała na nich Polska...ale dlaczego w takim razie nie miał by zagłosowac świat...?

Tylko...jakie to właściwie ma znaczenie...wygraja: przegrają...wszystko jedno :roll: :D :roll:

Dla wyjaśnienia....na codzień słucham mocnego rocka progresywnego :D

Nie jestem fanką Ich troje :wink: Choć zdumiewa mnie fenomen ich popularności...

• 2 weeks później...

Zbyt poważnie podchodzimy do tego szmirowatego konkursu. Tam ma być lekko, łatwo i przyjemnie, dlatego kandydatów powinni szukać wśród wykonawców współczesnej odmiany disco-polo.

Gdyby było na poważnie to ze swoją sceną muzyczna Brytyjczycy powinni kasować co roku pierwsze miejsce, ale ono to zlewają i publika nawet nie wie kto jest ich reprezentantem :lol:

Swoja drogą ciekawe ile im czerwonowłosy dał, że zgodziły się te trzy Panie zaśpiewać w jednym miejscu i czasie, tuż obok siebie :wink: bo dla samej publiki pewnie tego nie zrobiły :wink: tylko Mandarynki brakło, ale ona może wcześniej więcej wytargowała i ma teraz Trzeciego gdzieś tam, gdzie oko ludzkie bez wziernika nie dociera :o

Swoja drogą ciekawe ile im czerwonowłosy dał, że zgodziły się te trzy Panie zaśpiewać w jednym miejscu i czasie, tuż obok siebie :wink: bo dla samej publiki pewnie tego nie zrobiły :wink: tylko Mandarynki brakło, ale ona może wcześniej więcej wytargowała i ma teraz Trzeciego gdzieś tam, gdzie oko ludzkie bez wziernika nie dociera :o

A może one tak z radości, bo właśnie Mandarynki niet :wink:

• 2 weeks później...