andrzejj_ 29.01.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 poszukujemy wykonawcy projektu dachu 120m2architektura plus konstrukcja.kontakt 0601 447 444 andrzej siedlarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 29.01.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Mnie również jest potrzebny. Dach mansardowy z lukarnami. Rozmawiałem z jednym w Krakowie. Mówił, że specjalizuje się w dachach, a jego ekipa robi 40 dachów rocznie. Widziałem jego roboty i dlatego do niego dotarłem. Ale! na godzinę rozmowy 40 minut mówił jaki to on jest dobry i czego to nie wybudował. Po tej rozmowie spodziewałem że się nie odezwie. Po niedzieli idę na Politechnikę Krakowską do szefa izby zrzeszającej projektantów w Małopolsce. Z rozmowy telefonicznej wygląda że rozsądny facet. Powinienem zdobyć jakieś namiary na doświadczonych gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts