magdac. 11.04.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ja też poprosze o fotki na [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica102 11.04.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Projektowanie wnętrz 30 zł/m2 Warszawa i okolice. Zainteresowanych proszę o kontakt wyłacznie e-mailowy,niestety w związku z ilością pracy nie jestem w stanie na bieżąco śledzić wątku. Pozdrawiam Monika ja poprosze [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IH 18.04.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Do urządzenia pozostał mi jedynie salon, resztę domu jakoś udało się nam wykończyć we własnym zakresie. Ale w przypadku salonu - jako wizytówki domu - nie dajemy sobie rady. Jeżeli jesteś zainteresowana również takimi "drobnymi" pracami bardzo proszę o kilka zdjęć z twoimi realizacjami. Oscylujemy w stronę stylu współczesnego (taka jest reszta domu) ale z elementami historycznymi (stare pianino na przykład). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashmeerka 20.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 ja też poproszę o zdjęcia[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.04.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 i ja poproszę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts