NatkaB 29.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Chodzi mi o te, na kominku (i fugi też). Czym je można skutecznie doczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 30.01.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dużo preparatów do czyszczenia ma firma HG. http://www.hgpolska.pl/php/grupy.php?kat=23 ale w sumie nie wiadomo jaki rodzaj zabrudzeń masz do wyczyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 30.01.2006 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 ale w sumie nie wiadomo jaki rodzaj zabrudzeń masz do wyczyszczenia. brudy z kominka - czasem wysypuje mi się popiół itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 31.01.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Mam ten sam problem. Zabrudzenia nie tylko z popiołu, ale z rozmazanej fugi. A do tego cegła ryflowana. Pomógł zwykły Cif mleczko (w zółtym opakowaniu) i szczoteczka. Później szmatka z wodą. Spróbuj najpierw na cegle mało widocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaP 23.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ja stosuję olej do klinkieru dostępny w marketach i hurtowniach budowlanych. Cegły mają po tym piękny soczysty kolorek i wcale nie sa tłuste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts