ketiso 26.01.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2003 Ciekaw jestem czy są jacyś "napaleńcy" na muzykę klubową. Sądząc po statusie społeczno -rodzinnym obawiam się ,że nie,ale skoro przy takim "statusie" przewijał się temat seks to może klubowa muzyczka tym bardziej,ponieważ ta w przeciwieństwie do np seksu nie wywołuje kolizji na linii żona mąż itp itd. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.01.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Hm, zależność tutaj wydaje mi się prosta. Muzyczka klubowa, papieroski klubowe, wódeczka klubowa, spotkania klubowe, koleżanki klubowe (koledzy klubowi), seks klubowy - problem domowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.03.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Czy mogę prosić o definicję muzyki klubowej? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Czy to taka muzyka, co słucha się jej w klubie Czy tylko klub jako knajpa o wyższej aspiracji, czy też np. w klubie jeździeckim, tenisowym itp A może to coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.03.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Nie bardzo qmam, ale wydaje mi się, że to np. podkład pod jedną z reklam z textem mniej więcej takim: "Harry don't belive me, all about myself.." [nie wiem czy to takie słowa, ale to mnie bierze ] [ Ta wiadomość była edytowana przez: ponury63 dnia 2003-04-21 21:55 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 29.03.2003 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2003 Trudno zdefiniować jest muzykę słowami.W celach poznawczych proponuję posłuchanie rozgłośni Radiostacja lub udanie się do pierwszego lepszego Media Marktu i skierowanie się do działu "nowe brzmienia".HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 31.03.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Nie słuchałem jeszcze Radiostacji, ale wydaje mi się, że na łamach naszego forum nie sposób nie zaliczyć do muzyki klubowej, w pierwszym rzędzie, utworu Lady Pank: Tacy sami, a ściana między nami...zaraz za tym - sztandardowa kompozycja Jacka Kaczmarskiego (ku przestrodze): A mury runą, runą, runą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 01.04.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dorzucam "The Wall" Pink Floyd'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 01.04.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Nie zapominajcie o super przebojach minionej epoki! Tam można przebierać do woli w utworach o tej tematyce, choćby taki "Niech sie mury pną do góry", albo "Zbudujemy nowy dom, jeszcze jeden nowy dom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 A Iza Trojanowska i "Podaj cegłę"?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.04.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 "A kiedy dom będę miał,to będzie bukowy koniecznie..."Wolna Grupa Bukowina? Czy Nasza Basia Kochana?Nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 03.04.2003 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Widzę,że poszło w "inną stronę" zatem OK.Był kiedyś taki zespół alternatywny Tilt,który kiedyś śpiewał "runął już ostatni mur między nami"HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.04.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 a ja dołoże ...chris botti booooska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 jak krzysiek, to chyba boooooski....? a kto to jest, bo wstyd się przyznać, ale nie bardzo? Pozdriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolek 02.07.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Muzyki klubowej można posłuchać w radiowej trójce w piątkowe i sobotnie wieczory, mniej więcej między godziną 22 a 24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ten "Harry..." sprzed 3 m-cy to Moby, i ma fajne ludki w clipie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 04.07.2003 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Niesamowite doznania osiągnąć można przy słuchaniu płytki FUTURE GROOVE COMPILATION MIXED BY DESERT(dostępna w Media Markt 2 cd 14 i 8 kapitalnych setów).Są to doznania porównywalne chyba tylko do pieszczot stopy ABS-em podczas niecodziennego hamowania.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts