kze 08.02.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Czemu tyle głosów oddajecie na dziennik budowy który nieistnieje? Dziennik Soniki - nie ma takiego. Przecież dziennik budowy nie musi być w sekcji "dzienniki budowy" - dlatego. Możesz podać link do niego. OK http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39563&highlight=sonika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2006 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Uwaga, zmiana terminu do którego można oddawac głosy, głosujemy tylko do 21 lutego 2006r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.02.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ... Poza tym kilka słów dla przeglądających ten wątek: Mieczotronix depcze po piętach Jagnie w moich lubionych dziennikach, a nie widzę go w głosowaniach, więc przypominam, albo chociażby tylko polecam do poczytania.... No jak to, przecież Mieczotronix na pierwszej u mnie pozycji Ale dziennik Jagny też jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 13.02.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 and the Oscar (? ) goes to: 1. Najradośniejszy. ŻABA-GONIA 2. Najpraktyczniejszy. WHISPER 3. Napisany w najlepszym stylu. JAGNA 4. Najlepiej ilustrowany: a) najlepsza dokumentacja budowy b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) KZE 5. Najbardziej motywujący. KODI 6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane. MARTKA 7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika. YEMIOŁKA 8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy YEMIOŁKA 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku. MARTKA 10.Najlepszy debiut 2005 roku. ZIELONOOKA (wróć!) a Tych co dyszeli w kark moim Zwycięzcom serdecznie pozdrawiam i czytam nieustająco dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.02.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Willie ranyyy na taki apel to chyba faktycznie wroce ps. w sprawie dziennikow - ze wstydem przyznaje ze Mieczotronixie..zapomnialam alt to Jego wina bo sie przestal odzywac na forrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 14.02.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 1. Najradośniejszy - Jagna 2. Najpraktyczniejszy - Whisper 3. Napisany w najlepszym stylu - Ori - noko 4. Najlepiej ilustrowany: a) najlepsza dokumentacja budowy - Whisper b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) 5. Najbardziej motywujący - 6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane - Martka 7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika 8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy - 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku - Tomek1950 10. Najlepszy debiut 2005 roku - Zielonooka ( przyłączam się do apelu: wróć proszę ze swoim dziennikiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 14.02.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Po lekturze kilku dzienników proponuję za rok dołożyć jeszcze 2 kategorie: - najbardziej wredne babsko na budowie - najbardziej ciapowaty facet na budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Heath ...no coztojak juz wsadzasz kijek w mrowisko to miej odwage i swoje typy przedstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Po lekturze kilku dzienników proponuję za rok dołożyć jeszcze 2 kategorie: - najbardziej wredne babsko na budowie - najbardziej ciapowaty facet na budowie Nie zgadzam sie ! Pewnie w tej pierwszej kategorii byłabym w czołówce..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 14.02.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 hmmm... , coś tam sobie przypominam...np. ja coś czuję, że wilcza 75 pije też do mnie... nie wiem czemu tak czuję... dziwny jakiś nie???? A może był napity????? na mur beton pił....;0 t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 14.02.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Po lekturze kilku dzienników proponuję za rok dołożyć jeszcze 2 kategorie: - najbardziej wredne babsko na budowie - najbardziej ciapowaty facet na budowie Nie zgadzam sie ! Pewnie w tej pierwszej kategorii byłabym w czołówce..... Ha, ha, Żaba, twój dziennik też czytałem Po namyśle postanowiłem zmienić "wredne babsko" na "nieustępliwą panią" lub "zażartą babeczkę " . Chociaż przyznacie że nie brzmi tak dobrze to nie chyba niezbyt miło być nazwanym "wrednym babskiem". Przepraszam wszystkie panie Co do moich typów - to jeszcze nie zacząłem pisać swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 14.02.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 1. Najradośniejszy. 2. Najpraktyczniejszy. 3. Napisany w najlepszym stylu. 4. Najlepiej ilustrowany: a) najlepsza dokumentacja budowy b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) 5. Najbardziej motywujący. 6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane. 7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika. 8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku. 10. Najlepszy debiut 2005 roku. Myślę, myślę... Więc jestem. Ale im dłużej myślę, tym bardziej się poddaję. W końcu wiem. Do kategorii najsympatyczniejsze, w kolejności alfabetycznej, wpisuję: Adaman Alfreda AgaJG Cmyk Funia (mimo że z okolic Gorzowa ) Kasia74 KZE Nefer Sylwiapsik Tomadyna Tomek1950 Whisper Zuzza Zielonooka Żaba Gonia Żona Budowniczego i 500 pozostałych + nagroda specjalna za serce dla nas wszystkich dla anSi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 W końcu wiem. Do kategorii najsympatyczniejsze, w kolejności alfabetycznej, wpisuję: ..... Funia (mimo że z okolic Gorzowa ) ...... + nagroda specjalna za serce dla nas wszystkich dla anSi eeeeee a co z tym Gorzowem nie tak?? jak komuś nie bardzo się podoba, to urodziłam sie na górnym sląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 15.02.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Nie czytałam wielu, ale to moje typy Najradośniejszy - SławekD-żonka Najpraktyczniejszy - Whispernajlepsza dokumentacja budowy - Żaba Gonianajlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) - SonikaNajbardziej motywujący. - Kodi"Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane. - Martka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 przepraszam, ale nie dałam rady przeczytać wszystkich, a napewno są wspaniałe 1. Najradośniejszy- zaba_gonia2. Najpraktyczniejszy- Maksiu, inzynier Mamoń3. Napisany w najlepszym stylu- WHISPER4. Najlepiej ilustrowany: Sonikaa) najlepsza dokumentacja budowy -Nurnib) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie)- Agacka5. Najbardziej motywujący- magi6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane- Martka7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika- Kroyena8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy- Wilcza9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku- Zielonooka10. Najlepszy debiut 2005 roku- Martka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 15.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 1. Najradośniejszy. 2. Najpraktyczniejszy. 3. Napisany w najlepszym stylu - WHISPER4. Najlepiej ilustrowany: a) najlepsza dokumentacja budowy b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie) 5. Najbardziej motywujący - KODI6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane - MARTKA7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika. 8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku. 10. Najlepszy debiut 2005 roku - MARTKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 1. Najradośniejszy- Żaba_gonia 2. Najpraktyczniejszy- WHISPER 3. Napisany w najlepszym stylu- Aga J.G.4. Najlepiej ilustrowany: Ew-kaa) najlepsza dokumentacja budowy -b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie)-5. Najbardziej motywujący- Kodi6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' budowlane- ? 7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika- ?8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy- ? 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku- ? 10. Najlepszy debiut 2005 roku- ? Przeczytałam tylko te na które oddałam głos, ale w wolnych chwilach będę nadrabiać zaległości - pożyteczna lektura.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.02.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moje typy: 1. Najradośniejszy - 2. Najpraktyczniejszy - 3. Napisany w najlepszym stylu - Whisper4. Najlepiej ilustrowany:a) najlepsza dokumentacja budowy - kzeb) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko) - zaba_gonia5. Najbardziej motywujący - 6. "Wiatr w oczy" - Martka7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł - 8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy - 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 r. - 10. Najlepszy debiut 2005 roku - Martka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.02.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku- Zielonooka moj to kategoria: najlepiej zaginiony (ale dziekuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.02.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 1. Najradośniejszy. Jagna 2. Najpraktyczniejszy.Rydzu 3. Napisany w najlepszym stylu.Zielona 4. Najlepiej ilustrowany:Nurni a) najlepsza dokumentacja budowy AgnesK b) najlepsze fotki (dokumentujące wszystko ogólnie)AgaJG 5. Najbardziej motywujący. Agacka 6. "Wiatr w oczy" czyli opisujący największe 'przeboje' Martka 7. Najzabawniejszy i zaskakujący tytuł dziennika. Funia 8. Najbardziej niebudowlany dziennik budowy Mieczotronix 9. Najbardziej oczekiwany dziennik 2005 roku.KZE 10. Najlepszy debiut 2005 roku. kilka ,trudno wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts