Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poradźcie proszę

niciacia

Recommended Posts

Sprawa bardzo nietypowa, ale na tym forum jest wiele rązsądnych i życzliwych ludzi, więc postanowiłem się poradzić. Mianowicie, za kilka dni mam okrągłą rocznicę ślubu, pierwszą okrągłą (10), więc chciałbym zrobić żonie nietypowy i miły prezent - niespodziankę. Polećcie coś proszę.

Całkowita nowość,coś czego nigdy nie robiłeś/robiliście,czego żona się po Tobie nie spodziewa..

Może musisz przełamać wstyd i opory aby to zrobić?

Może tego żonka oczekuje najbardziej?

Najpierw załóż damską bieliznę w kolorze czerwonym .........

A potem będziecie robili to czego się żona po tobie nie spodziewa

Na pewno Twoja Żonka ma jakieś marzenie , spróbuj choć w części je spełnić . A może sentymentalna podróż w przeszłość ? Do miejsca gdzie się poznaliście , gdzie spędziliście najfajniejsze wakacje , itp . Oczywiście tylko we dwoje .

Pozdrowionka i szczęścia na dalsze wspólne lata :D

Całkowita nowość,coś czego nigdy nie robiłeś/robiliście,czego żona się po Tobie nie spodziewa..

Może musisz przełamać wstyd i opory aby to zrobić?

Może tego żonka oczekuje najbardziej?

Najpierw załóż damską bieliznę w kolorze czerwonym .........

A potem będziecie robili to czego się żona po tobie nie spodziewa

:lol: :lol: :lol:

cChyba bym pękła ze śmiechu gdyby mój Małżek wyskoczył w damskiej bieliźnie i to jeszcze koloru czerwonego i z robienia tych wszystkich rzeczy, których do pory nie robiliśmy byłyby nici

http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-c__2_.gif

Myślę, że kolacja byłaby super :D

Sprawa bardzo nietypowa, ale na tym forum jest wiele rązsądnych i życzliwych ludzi, więc postanowiłem się poradzić. Mianowicie, za kilka dni mam okrągłą rocznicę ślubu, pierwszą okrągłą (10), więc chciałbym zrobić żonie nietypowy i miły prezent - niespodziankę. Polećcie coś proszę.

Zaproś ją do łojca grzybka...

Żartowałem ,a powaznie...wyjedźcie gdzieś na szaloną jedna noc. Hotel ,kolacja itp.

Albo jakis urokliwy lokalik (herbaciarnia? w 3-miescie coś bym Ci polecił ale tamtych stron za bardzo nie znam) z finałem w jakimś...noclegu.Np Wieżyca - Hubertówka,narty obok a i cena i nie całkiem rujnująca.

Powodzenia.

z własnego doświadczenia: nie ma nic lepszego jak informacja od męża, że ma się 2 dni na spakowanie i podróż niespodzianka.

Może weekend w jakimś uroczym miejscu. Bilety lotnicze są tanie, a jak poszukasz to niezły hotel tez można znaleźć.

Ja dostałam taki prezent na 30-tkę, a 10-ta rocznica juz w sierpniu.

Powodzenia

Dzięki, ten wyjazd jest kuszący, chyba pomyślę.

Chociaż pomysł z czerwoną damską bielizną też jest extra, i jeszcze żeby było pikantniej załóżę stringi tyłem do przodu :oops: :wink:

Lepiej nie kombinuj,bo się uszkodzisz. ;)