niciacia 30.01.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Sprawa bardzo nietypowa, ale na tym forum jest wiele rązsądnych i życzliwych ludzi, więc postanowiłem się poradzić. Mianowicie, za kilka dni mam okrągłą rocznicę ślubu, pierwszą okrągłą (10), więc chciałbym zrobić żonie nietypowy i miły prezent - niespodziankę. Polećcie coś proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.01.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Ciężko coś poradzić nie znając Was.Nic standartowego,co już kiedyś było.Całkowita nowość,coś czego nigdy nie robiłeś/robiliście,czego żona się po Tobie nie spodziewa..100% niespodzianka.Może musisz przełamać wstyd i opory aby to zrobić?Może tego żonka oczekuje najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Zabierz ja na romantyczny weekend tylko we dwoje. Wszystko zaplanuj no i bądź taki jak 10 lat temu Gdzieś widziałam podobny wątek.Chyba na Poradach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Całkowita nowość,coś czego nigdy nie robiłeś/robiliście,czego żona się po Tobie nie spodziewa.. Może musisz przełamać wstyd i opory aby to zrobić? Może tego żonka oczekuje najbardziej? Najpierw załóż damską bieliznę w kolorze czerwonym ......... A potem będziecie robili to czego się żona po tobie nie spodziewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 30.01.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 remx Z ust mi to wyjąłeś Czy to Twoje najskrytsze pragnienia? Dlaczego w kolorze czerwonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.01.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Na pewno Twoja Żonka ma jakieś marzenie , spróbuj choć w części je spełnić . A może sentymentalna podróż w przeszłość ? Do miejsca gdzie się poznaliście , gdzie spędziliście najfajniejsze wakacje , itp . Oczywiście tylko we dwoje . Pozdrowionka i szczęścia na dalsze wspólne lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 30.01.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Polećcie coś proszę. To się nazywa uzależnienie od forum. Redakcjo kubek w nagrode dla tak wiernego czytelnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 30.01.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 remx Z ust mi to wyjąłeś Czy to Twoje najskrytsze pragnienia? Dlaczego w kolorze czerwonym? Nie to raczej pragnienia żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Całkowita nowość,coś czego nigdy nie robiłeś/robiliście,czego żona się po Tobie nie spodziewa.. Może musisz przełamać wstyd i opory aby to zrobić? Może tego żonka oczekuje najbardziej? Najpierw załóż damską bieliznę w kolorze czerwonym ......... A potem będziecie robili to czego się żona po tobie nie spodziewa cChyba bym pękła ze śmiechu gdyby mój Małżek wyskoczył w damskiej bieliźnie i to jeszcze koloru czerwonego i z robienia tych wszystkich rzeczy, których do pory nie robiliśmy byłyby nici http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-c__2_.gif Myślę, że kolacja byłaby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 30.01.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 remx Dlaczego w kolorze czerwonym? Bo to mój kolor ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Sprawa bardzo nietypowa, ale na tym forum jest wiele rązsądnych i życzliwych ludzi, więc postanowiłem się poradzić. Mianowicie, za kilka dni mam okrągłą rocznicę ślubu, pierwszą okrągłą (10), więc chciałbym zrobić żonie nietypowy i miły prezent - niespodziankę. Polećcie coś proszę. Zaproś ją do łojca grzybka... Żartowałem ,a powaznie...wyjedźcie gdzieś na szaloną jedna noc. Hotel ,kolacja itp. Albo jakis urokliwy lokalik (herbaciarnia? w 3-miescie coś bym Ci polecił ale tamtych stron za bardzo nie znam) z finałem w jakimś...noclegu.Np Wieżyca - Hubertówka,narty obok a i cena i nie całkiem rujnująca. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SyMa 30.01.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 z własnego doświadczenia: nie ma nic lepszego jak informacja od męża, że ma się 2 dni na spakowanie i podróż niespodzianka. Może weekend w jakimś uroczym miejscu. Bilety lotnicze są tanie, a jak poszukasz to niezły hotel tez można znaleźć.Ja dostałam taki prezent na 30-tkę, a 10-ta rocznica juz w sierpniu.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 30.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 A moze zdaj sie na Zonke wkoncu jest równouprawnienie i czemu ty masz Zonie robic prezent a nie zona tobie ? A tak naprawde to wyjazd w jakies romantyczne miejsce we dwoje polaczony z kolacja przy swiecach i dancingiem w jakims dobrym lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 31.01.2006 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Dzięki, ten wyjazd jest kuszący, chyba pomyślę. Chociaż pomysł z czerwoną damską bielizną też jest extra, i jeszcze żeby było pikantniej załóżę stringi tyłem do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 31.01.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 . Chociaż pomysł z czerwoną damską bielizną też jest extra, i jeszcze żeby było pikantniej załóżę stringi tyłem do przodu Wtedy osiągniesz efekt: "oczy ważki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Dzięki, ten wyjazd jest kuszący, chyba pomyślę. Chociaż pomysł z czerwoną damską bielizną też jest extra, i jeszcze żeby było pikantniej załóżę stringi tyłem do przodu Lepiej nie kombinuj,bo się uszkodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ustaw kamere i daj jej wniosek o separacje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.01.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Weź jakieś last minute.Strona sprawdzona ,korzystałem z niej wielokrotnie.Aha,to strona on-line,czyli trzeba polować-dobra oferta jest czasem 5-10 minut.http://biuropodrozy.pl/Wejdź na lastminute Niemcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts