gaja 06.03.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Jest taki stół, ale nie w kolorze klonu tylko raczej czereśni, jabłoni. http://www.wfm.com.pl nazywa się Panama i kosztuje bagatelka 3000pln. Ale ma gruby blat i jest naprawdę ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja 06.03.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 przepraszam, błędny adres http://www.wefem.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja 06.03.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 i znów przekręciłam, stół BILL, Panama rozkłada się ale nie do takiej długości(270 max) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muminka 14.12.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ja chciałabym (i takie mam plany) mieć mały, okrągły stół w kuchni na 4 osoby, i duży na 12 - 14 osób w jadalni. Dla mnie takie rozwiązanie jest najbardziej praktyczne, zwłaszca jeśli na święta czy inne okazja zwala się cała rodzinka. a w salonie? niska i niewielkich rozmiarów ława, żeby było gdzie kawę postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.12.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 U nas stół będzie jeden, planuję też mały [z braku miejsca] stoliczek w kuchni, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soniq 15.12.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Wiem, wszyscy (?) mamy/mieć bedziemy: kuchnię, jadalnię, salon. W jadalni stół, prawda? No właśnie i tylko ten jeden? Ten sam uzywany na codzień i od świeta, przy wiekszej ilości gości? to wszystko zalezy od tego jaki duzy macie ten stol... my tez mamy kuchnie, jadalnie i salon... stol jeden - w kuchni, duzy na 6-8 osob, jadalnia zostala polaczona ze salonem... stolu tam nie bedzie bo nie ma takiej potrzeby jest oczywiscie stolik w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 15.12.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 U mnie będą dwa stoły, jeden w kuchni 85/120 na codzienne posiłki dla 4 osób, drugi w salonie rozkładany, przy którym będzie można przyjąć gości i zjeść posiłki w dni wolne od pracy i szkoły. Oprócz tego w kącie wypoczynkowym znajdzie się mały stolik przy kanapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalanx 15.12.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 http://www.ikea.com/PIAimages/20314_PE105481_S3.jpg Ja mam jeden taki jak wyżej ale jeszcze nie wprowadziłem sie wiec nie wiem jak to dokladnie bedzie ale ze jestem kawalerem to mysle ze wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 12.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Ja będę miała jeden stół w jadalni, taki rozkładany na jak największą liczbę osób i dodatkowo mniejszy w kuchni. Taki do codziennego obiadowania. Chcę je dobrać tak, żeby po zestawieniu razem pasowały. To opcja na większe rodzinne uroczystości typu komunia dziecka.Tak to sobie wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 12.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 A ja mam dużą rodzine i planuję bardzo duży, rozkładany stół w jadalni tak aby dało się go rozłożyć aż do salonu. Co do samego salonu to chyba tylko malutkie stoliki tylu barku na kółkach lub coś podobnego na gazetę, książkę lub coś do picia. Szybka kawka w kuchni przy balcie/ladzie oddzielającej kuchnie od jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.11.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 u mnie jest jeden duży stół sosnowy..... wiem, że miękki, ale ma swój urok......u nas spełnia swoją rolę w 1000% i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni.....zamawialiśmy go tu http://www.hacienda.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 23.11.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 U mnie w jadalni duży stół i takiż sam w biurze, dzięki czemu przy mega wielkich imprezach można będzie łączyć oba stoły i pomieścić bez problemu wszystkich gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.11.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Wiem, wszyscy (?) mamy/mieć bedziemy: kuchnię, jadalnię, salon. W jadalni stół, prawda? No właśnie i tylko ten jeden? Ten sam uzywany na codzień i od świeta, przy wiekszej ilości gości? Jeden i tylko jeden. Nie rozumiem dlaczego rodzina na co dzień miałaby jadać przy innym stole niż goście. Gorsi jesteśmy czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts