marcin k. 10.03.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 ale było myślenia !!!!!!! i ile juz projektów było zatwierdzonych TO NAPEWNO TEN !!!! i ta niepewnośc ostatrnio czy zaczynać ...... ale w koncu po 4 miesiącach juz jest kupiony teraz sie zacznie zabawa a co bedzie dalej hmm sam chciałbym wiedziec. Mam misterny plan ktory bede chciał wcielic w zycie a to sam projekt http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=63&id_autora=3&spacer=2&proj=ZACISZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 10.03.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Super projekt. Tez mi sie podoba, ale nie pasowalby do mojej malej dzialki w centrum miasta pzdr. brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.03.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 13.03.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 o ho ho cytuję z projektu: 8- tajemne przejście dla osób o małym wzroście Z jednej strony, duży, ciekawy dom a w środku szereg nieporozumień: -kotłownia/pom. gospodarcze dostępne niemalże z salonu -jedna łazienka... skandal -7- stryszek-pok. dla gości z możliwą małą łazienką 14,7 przez tajemne przejście, albo na zewnątrz, to raczej jakiś pokój ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 14.03.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 jeżeli masz dużo kasy to dobrze - skomplikowany dach - dużo połączeń ,przajść , -okrągły wykusz - kolosalne koszty ( szwagier to przechodzi) , komin zewnętrzny - ogólnie fajny ale za drogi do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 15.03.2004 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 kasa kasa.......... no tak mozna powiedziec ze to najwazniejsze podczas budowy i lepiej postawic dom typu "stodoła" bo jest tanszy prosty i wgle. szybko sie buduje. Kazdy z nas ma jakies dylematy jedni wola prosto szybko i tanio a inni dluzej i drozej ale tak jak chcą bez kompromisów. Dom to nie jest samochód ktory mozna sprzedac w ciagu tygodnia i kupic nowy jak nie bedzie odpowiadal twoim wymaganiom. Dlatego wolę budowac 2,3 nawet 4 lata dluzej a miec dom ktory podoba sie mnie i mojej rodzinie. Napewno ten dom bedzie drozszy nie ukrywam tego faktu. Kazdy dom ma zalety i wady ten pewnie tez ale ja wad nie dostrzegam (pom. gosp w tym miejscu bardzo mi odpowida ze wzgledu na planowane ogrzewanie, przejscia nad garazem nie planuje robic ma to byc niezalezny minimieszkanko dla moich rodzicow ew. domek dla gosci lub moich dzieci ktore kiedys sie pewnie zaloza rodzine i moga nie miec gdzie mieszkc na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavvel 30.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 witam sie z wami jest to moj pierwszy post na tym forum (nie wiedziec czemu dopiero teraz tu trafilem) i mam pytanie po przeszukami watkow czy ktos buduje z was ten projekt http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=83&a=192&sid=85&powierzchnia_uzytkowa_max=900&wymiar_dzialki_x_max=100&powierzchnia_uzytkowa_min=150&wymiar_dzialki_x_min=0&typ_budynku_in=P,PA,PU,PAPU czy cena kosztorysowa podana przez procownie 370 kpln netto wydaje sie byc realna? Bo czas najwyzszy zeby zabrac sie za cos i nie wiem na jaka kwote brac kredyt. pewnie bede mial jeszcze setki pytan w momencie rozpoczecia realizacji no ale kto pyta nie bladzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddota 10.03.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Poszukuję kogoś, kto wybudował dom ZACISZE lub WIERZBA z pracowni HORYZONT. Autorem obydwu projektów jest Jowita Gross-Mazurska. Mimo, że są to dwa zupełnie różne domy, podobają mi się obydwa. Trudno mi się zdecydować, który wybrać. Marzę o tym, aby te domy zobaczyć "na żywo". Może za pośrednictwem tego forum to mi się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddota 10.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 ZACISZE: http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=83&a=192&sid=5&projekt=128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddota 10.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 WIERZBA: http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=78&a=177&sid=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg i Joana 29.08.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Czy ktoś w Szczecinie lub jego okolicach może buduje dom "Zacisze" http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=83&a=192 lub wie o istnieniu takiego domu? Proszę o informacje za które z góry dziękuję. PozdrawiamGiJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts