Gość 06.02.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Chyba balabym się chodzić po tej podłodze. Raczej napewno chodziłabym pod scianami hihi Szklana podloga ma grubosc 4,5 cm, jest to szklo klejone wiec nie ma sie czego obawiac...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.02.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Moniś, gdzie można zobaczyć Twój domek z tą szkalną podłogą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.02.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ...a ja to siem boje po tym chodzić J A ja takie będę miała Sonika, gdzie będziesz miała taką podłogę? ja kiedyś myślałam żeby zrobić w holu na dole, po tym jak zobaczyłam taką w knajpce, super to wygląda, ale pomysła umarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.02.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Osobnym tematem jest montaż - pamiętaj, że łaczenia szkła z podłogą muszą być wypełniane NEOPRENEM a szkło ze szkłem nie może się stykać ! Pozdro A co to jest NEOPREN? SPIENIONY KAUCZUK - nie wdając się w szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 10.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 a takie posadzki synetyczne to gdzie się kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 a takie posadzki synetyczne to gdzie się kupuje? Nie wiem czy takie same , ale posadzki syntetyczne http://www.eurostep.com.pl/ http://www.remont-tex.bielsko.pl/oferta.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Moniś, gdzie można zobaczyć Twój domek z tą szkalną podłogą??? Honzka na razie tylko w realu i tez nie ma czego ogladac, podloga jest w stanie calkowitego upylenia i zabrudzenia. Jak doprowadze ja do stanu uzywalnosci, to wkleje zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jefka5 12.02.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Ale fajne! Widzialam taka podloge w muzeum KGB w Wilnie. Byla w jednym pomieszczeniu. I fakt - troche wszyscy mielismy opory by po tym chodzic, ale przewodnik powiedzial nam, ze ejdna taka plyta (jakies 50cm x 50 cm) ma wytrzymalosc 300 kg nacisku. Troche sie oswoilismy;) A wygladalo super - fakt! Jednak musze przyznac, ze nie pomyslalam o takim czyms w domu... Hmmm... Moze warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts