radex 26.01.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2003 Przeszukiwałem archiwum Muratora - temat ten nie był nigdy poruszany, a myślę, że jest wart uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu1881 04.06.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Temat był poruszany i jeśli jesteś zainteresowany to polecam http://www.wath.pl . Sam zamierzam wykonać u siebie takie ogrzewanie ale niestety z firmą Wath ciężko sie zdzwonić a na e-maile nie odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 to prawda nie warto w ogóle podejmować jakichkolwiek wspólpracy z WathEm z rozmowy jaką przeprowadziłem z dwoma klientami Watha narzekaj oni na głośną pracę systemu - hałas dochdzi do 60 db. Obecnie jest na etapie projektowania instalacji grzewczej również opartej na ciepłowodach tylko że firmy konkurencyjnej która już może się poszczyć kilkoma realizacjami. Instalacja naprawdę grzeje i pracuje cicho , bezszelestnie - sam sprawdziłem.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts